8000 TL'ye ASUS TUF FX506LI-HN085 alınır mı?

Yaklaşık 2 hafta önce satın aldım aynı modeli şu an memnunum SSD hızı gayet iyi hiçbir sıkıntı çıkmadı ölü piksel ışık sızması vs. oyunlarda gayet iyi 1 TB SSD'li bir modelin böyle ucuza satılması cidden çok iyi rahatlıkla alabilirsiniz.

Sıcaklık değerleri nasıl? Düzgünse yenilenmiş ürün olabilir. Yenilenmiş üründür umarım.

Turbo Boost açıkken işlemci çok ısınıyor 85 90'ı geçtiği oluyor fakat bu duruma normal diyorlar.
Turbo Boost kapatırsam ekran kartı ile işlemci yük altında 71 72 derece çalışıyor.

Turbo Boost oyundan oyuna değişecek şekilde kimi zaman neredeyse hiç ama kimi zamanda kayda değer şekilde FPS düşürdüğünü düşünürsek bu bir eksi. Sıcaklık olarak MSI Bravo ile aynı diyebiliriz yani. O zaman seçimi konu sahibine bırakmak en iyisi.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi çok ağır olmayıp FPS darlığı yaşamadığım oyunlarda Turbo Boost'u kapatıyorum gereksiz yere o kadar ısınmasını istemiyorum yanlış yaptığımı sanmıyorum.

Çok bir FPS kaybınız yoksa öyle yapın bende o şekilde yapıyorum. Ama mesela Cyberpunk 2077 da Turbo Boost'u kapatmak bende ciddi bir FPS düşüşüne sebep oluyordu.

Çok bir FPS kaybınız yoksa öyle yapın bende o şekilde yapıyorum. Ama mesela Cyberpunk 2077 da Turbo Boost'u kapatmak bende ciddi bir FPS düşüşüne sebep oluyordu.

Çoğu oyunda 2 3 FPS fark oluyor çok olduğunu görmedim daha şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…