8000 TL'ye GTX 1070 Ti Oyun Bilgisayarı Toplama

Ayaz Çeliker

Kilopat
Merhabalar. Yalnızca oyun amaçlı PC toplamak istiyorum. Rainbow Six Siege, CSGO, Overwatch, PUBG, Battlefield 1 ve Battlefield 5 gibi oyunlar oynuyorum. 2K ve 4K oynamaktansa 1080p yüksek FPS benim için daha önemlidir. GTX 1070 Ti'ın istediğim performansı verdiğini düşünüyorum izlediğim videolara dayanarak. Şuan yalnızca Black Friday'de aldığım Toshiba'nın 240 GB SSD'si var. Monitör dahil max 8000 TL bütçem var. Uygun bir sistem tavsiyesi önerir misiniz?

O üründen satın aldım bende,kart geldi sıkıntı yok gibi sağlam duruyor.Test etmek için kasanın gelmesini bekliyorum.
Test ettiğinizde beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Tavsiye ettiğiniz sistemle çoğu düşüncem yerine oturdu fakat işlemci konusunda aklımda soru işaretleri var. Intel işlemcili tercih edilebilir mi? Eksileri ve artıları nedir sizin için?
Ryzen 2600x dokunmayıp bütçemi zorlasam RTX 2070 Armor alamaya değer mi sizce?
Yakın zamanda almayı düşünüyorum çok uzun süre bekledim PC toplamak için. Öğrenciyim ve bütçeyi zor şartlarda oluşturdum. İ5 8600k kullanıp, Anakartı Z370'e yükseltip, RTX 2070 Armor yerine GTX 1070 Tİ kullanılır mı sizce ? Bütçem ne kadar uygun?
Aklım çok karışık gerçekten Ryzen'ın fiyatı uygun fakat Intel oyunlarda sanki daha sağlam performans veriyor. Ama oyun performansına göre bir o kadar masraflı. GTX 1070 Ti kafama yatmışken RTX 2070 önerilmesi . Umarım yakın zamanda güzel bir PC toplarız hep beraber . Yakınımda bilgisayardan anlayan kimse yok maalesef .

Son düzenleme:
2600x almak yerine 2600 alip stock soğutucu ile oc yaparsan nerdeyse ayni performans i alirsin iyi bi soğutucu ile oc nin dibine vurabilirsin artan bütçeyi rtx 2070 icin kullanabilirsin

Ryzen alacaksan 2600/X yerine bence 3. nesili bekle. Zaten 1 hafta sonra tanıtılacak. Intel sistemi 1070 Ti ile de toplayabilirsin fakat 8600K yerine 9600K + Z370 (BIOS updateli) anakart alman bence daha iyi olur. 50-60 lira fazla verip en güncel işlemciyi kullanırsın en azından. Üstünkörü baktım biraz 9600K + Z370 + 2070 + o attığım monitör ile bir sistem toplamak yaklaşık 9.100 TL tutuyor. Ekran kartını 1070 Ti yapsan fiyatı 8.500 TL civarına çekebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnızca oyun oynamak istediğim için Intel alasım var fakat bütçemi çok zorluyor. 3000 TL civarında GTX 1070 Ti almaktansa 3500 fiyat bandında RTX 2070 almak çok daha mantıklı. Bu durumda Ryzen 3. nesili beklemek iyi bir fikir. Ciddi anlamda kaliteli güvenilirliğini kanıtlamış parçalar önerilmesi çok güzel. Hepinize teşekkür ederim.
Yakın zamanda PC toplayıp kullanmaya başlasam güzel olur. Şu zamanlar ve önümdeki 8 ay en rahat bilgisayar kullanabileceğim vakitler. Ryzen 3. nesil işlemciler geç çıkarsa eğer, Intel ve RTX 2060 ile bir sistem dizip kullanmaya başlamam daha iyi olur gibi benim açımdan. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…