8000 TL'ye her şey dahil sistem önerisi

JustEcho

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 8 bin TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum. Monitör, kasa falan bana bir yol gösterin yoksa Trendyol'dan alacağım sanırım. Kurtarın beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Trendyol'dan alacağın sistemde en fazla düşük ayarlarda LoL oynarsın sakın öyle bir hata yapma. 2.elden R5 3600+RX580 bir sistem topla artan bütçeyle de monitör alırsınn rahatlıkla.

Hazır sistem alma kendin topla ve @443595 dediği gibi 2.el ürünlere bak bütçen çok kısıtlı çünkü.

Turbox veya İzoly gibi markaları almayın. Kalitesiz ürün kullanıyorlar en sonunda Minecraft oynarsınız.

Arkadaşlar 8 bin TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum. Monitör, kasa falan bana bir yol gösterin yoksa Trendyol'dan alacağım sanırım. Kurtarın beni.
Kanka bütçen az, bence biraz daha biriktirme payın varsa biraz daha biriktir ve kampanya bekle hem 0 hemde daha uzun yıllar seni götürebilecek bir bilgisayar alabilirsin. Eğer biriktiremem diyorsan "Trendyol'da" satılan turbox vs, kalitesiz oluyor 2.El piyasasını iyice araştırman lazım kaliteli ve az bütçeyle orta halli bir bilgisayar dizebilmen için

Trendyoldan almayı aklından bile geçirme bence.1.nesil işlemci koyuyolar yani lol bile zor oynarsınız. Tavsiyem biraz daha biriktirmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…