Arkadaşlar 8 bin TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum. Monitör, kasa falan bana bir yol gösterin yoksa Trendyol'dan alacağım sanırım. Kurtarın beni.
Öncelikle Trendyol'dan alacağın sistemde en fazla düşük ayarlarda LoL oynarsın sakın öyle bir hata yapma. 2.elden R5 3600+RX580 bir sistem topla artan bütçeyle de monitör alırsınn rahatlıkla.
Arkadaşlar 8 bin TL bütçem var hazır sistem almak istiyorum. Monitör, kasa falan bana bir yol gösterin yoksa Trendyol'dan alacağım sanırım. Kurtarın beni.
Kanka bütçen az, bence biraz daha biriktirme payın varsa biraz daha biriktir ve kampanya bekle hem 0 hemde daha uzun yıllar seni götürebilecek bir bilgisayar alabilirsin. Eğer biriktiremem diyorsan "Trendyol'da" satılan turbox vs, kalitesiz oluyor 2.El piyasasını iyice araştırman lazım kaliteli ve az bütçeyle orta halli bir bilgisayar dizebilmen için