Merbalar, sistemim oyun amaçlı, fiyat/performans açısından iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Parçaları tek yerden, toplanmış bir şekilde almak istiyorum. Şu şekilde bir bilgisayar topladım:
Üstteki sistem güzel. Kasa olarak Phanteks p350x seçmenizi öneririm. Güç kaynağı ise gereksiz pahalı. Buna bakabilirsiniz: High Power 700w 80+ Güç Kaynağı - n11.com
Bu işler maalesef böyle 6-7 bin liraya çıkmıştım ben de yola şimdi 10k'yı geçti masraflarım : ) Ama çok az oynayarak çok daha iyi performans alınabilir çok sınırlarda bütçesi azıcık arttırmaya bakar arkadaşın tercihi tabii.
Üstteki sistem güzel. Kasa olarak Phanteks p350x seçmenizi öneririm. Güç kaynağı ise gereksiz pahalı. Buna bakabilirsiniz: High Power 700w 80+ Güç Kaynağı - n11.com
High Power ile ilgili pek güzel şeyler okumadım sosyalde. Ayrıca gereksiz pahalı dediğiniz güç kaynağı hem FSP, hem modüler, hem de 80+ Gold sertifika. Bence FSP'den şaşmasın o para o PSU'ya verilir.
High Power gayet kaliteli bir markadır. Attığım 700w 80+ sertifikalı bir PSU. Modüler olmasının tek artısı da kablolama. Zira modüler olmayan bir güç kaynağında da gayet güzel kablolama yapılabilir.
Farkli sitelerden indirim yakalanip -hatta bir iki parca degisebilir- toplanirsa cok daha guzel sistem. Hem su an, hem de gelecekte daha performansli olacaktir.
Farkli sitelerden indirim yakalanip -hatta bir iki parca degisebilir- toplanirsa cok daha guzel sistem. Hem su an, hem de gelecekte daha performansli olacaktir. Eki Görüntüle 354652
Farkli sitelerden indirim yakalanip -hatta bir iki parca degisebilir- toplanirsa cok daha guzel sistem. Hem su an, hem de gelecekte daha performansli olacaktir. Eki Görüntüle 354652