8000 TL'ye koltuk önerisi

Dexar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda koltuk alacağım. Bütçem 8000TL civarında Hawk Fab V4 düşünüyordum biraz zamlanmış. Exvega'ya bakmak istedim aynı fiyatlarda buldum ama çok kötü işçilikleri var deniyor. Sizce bu bütçeyle alabileceğim fiyat performans yaslanabileceğim kaliteli bir koltuk var mıdır?

8 bin demişsin de ustam bende yeni aldım oyuncu koltuğu. Tek tek rampage, XDrive ve exvega ürünlerine tek tek yerinde baktım. Kesinlikle ve kesinlikle exvega açık ara daha kaliteli. Andromeda gri kumaş modelini aldım. Çok şık ve rahat. Şuan exvega sitesinde 9bin TL olması lazım. Taksit seçenekleri de mevcut

Andromeda modelini gözüm kapalı alabilirim yani. Teşekkür ederim bilgi için ben de Exvega almak istiyordum ama kötü incelemeler kafamı karıştırdı büyük ihtimalle Exvega alacağım.

hocam bir sorum daha olacak. Vesta modelini incelediniz mi? Vesta modeli fiyat olarak daha uygun duruyor.

Hocam Andromeda aldıysanız memnun musunuz? Bir de 2024 modelini mi aldınız yoksa 2025 modelini mi?

Hocam Andromeda aldıysanız memnun musunuz? Bir de 2024 modelini mi aldınız yoksa 2025 modelini mi?
hocam 2024 modelini aldım, masaj konusunda sadece bel yastıgı titriyor hoşuma gitti.
Onun dışında sadece bende mi var bilmiyorum ama gıcırtı yapmaya başladı nerdeyse her hareketimde gıcırdıyor.

hocam 2024 modelini aldım, masaj konusunda sadece bel yastıgı titriyor hoşuma gitti.
Onun dışında sadece bende mi var bilmiyorum ama gıcırtı yapmaya başladı nerdeyse her hareketimde gıcırdıyor.
Koltuk rahat mı peki? 2025 modelini visco sünger ekleterek almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…