8000 TL'ye Laptop Önerisi

Mehmet Taşkın

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, bu sene üniversiteye başlayacağım. Bunun vasıtasıyla güzel bir laptop alacağım. 17.3", i7 8. nesil işlemcili, GTX 1060 ekran kartlı bir laptop arıyorum. Monster alan arkadaşlarım var, memnunlar. Sizce kasa kalitesi falan nasıldır? MSI, ASUS gibi markalara mı yönelmeliyim? Boyut olarak 17.3" aşırı büyük mü? Eğer 1050 Ti ekran kartlı bir laptop alırsam çok pişman olur muyum? Önereceğiniz laptop mümkünse 9000 TL'yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tulpar T7 V16.1.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook 7.699,00 TL
Bence gayet güzel özellikleri var. Bu bütçede her markadan güzel özellikli laptop bulabilirsin diye düşünüyorum. Burada da bence servis kısmı öne çıkıyor. Asus ve MSI markalarının servislerini öve öve bitiremeyenlerde var söve söve bitiremeyenlerde. Monster markasınn servisini bilmiyorum. Ama ömür boyu bakım güzel bir hediye :D kardeşimin laptopu MSI servise gönderdiğimizde sadece gevşemiş menteşeyi onarmak için 75 $ istediler. Şu anda 75 $ dedikleri para ile neler yapılıyor millet kaç gün çalışıyor. O tip unsurları da değerlendir bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı