8000 TL'ye monitör dahil sistem önerileri

kaanozcavdar

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. Ben kendimce bir sistem topladım, çokta anladığım söylenemez. Öneri ve tavsiyeleriniz için yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem gayet kusursuz durmakta .bir eksik bulamadım .. yalnız keşke 128 gb ssd yerine 256 ile başlayabilseymişsiniz .

sistem gayet kusursuz durmakta .bir eksik bulamadım .. yalnız keşke 128 gb ssd yerine 256 ile başlayabilseymişsiniz .
Teşekkürler, bütçe el verirse 256ya yükseltebilirim umarım.Kasa ve anakart hakkında çok bir fikrim yok, bu tercihlerim için yorumunuz nedir seçtiğim ürünler makul mü?

keyfinizi kaçırmak istemediğim için çok detaylara girmek istememiştim ancak 580 ekran kartlarını 1200-1300 tl civarina bulabiliyorsunuz , 2600x yerine 2600 alsaniz gene oradan da 200-300 tl cebinize kalacaktır , monitörde de gene 1200 tl civarina viewsonic'in çok güzel monitörleri var yani toplamda kabaca rahat bin tl'ye yakın bir fark yapmakta ..Benzer sistemi çok rahat 5600-6000 tl civarina da toplayabilirsiniz illa bu şekilde mi toplamanız gerekmekte , tek tek alamaz mısınız ?

@jarkasum a katılıyorum ayrıca seçtiğiniz ekran kartına 144hz monitör almanız mantıksız 144hz için en az gtx 1070 gibi bir ekran kartı almanız gerekir 75 hz çok rahat yetecektir size

Teşekkür ederim hepinize benim rx 580i koyma sebebim monitör ile freesync uyumu aslında ama 1070 ve 1080e göre düşük kaldığına da kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…