8000 TL'ye monitör dahil sistem önerileri

Bu arada dikkatimi çekti sistemi topladığınız site çok uzun süredir GB ve ASUS markalarında bilerek stok tutmuyor ve ozellikle kullanıcıları Asrock markasına yönlendirmekte bu da oldukça garip bir durum.Bunun dışında sisteminiz ilkinden fiyat, performans olarak daha orantılı duruyor .

Dediğiniz de haklı olabilirsiniz Asrock markasının bu modeli de piyasada çok bulunmuyor şuan. Siz ne düşünüyorsunuz bu marka hakkında ?

Asrock markasının anakartlarıyla ilgili Amazon'daki yorumlar pek içaçıcı değil ama 1 yıl evvel ben de sistem toplarken X370 serisi yada B350 PRO versiyonları üzerine çokca düşmüştüm ama kararım MSI 'dan yana kullanmıştım .Tekrar etmem gerekirse bu seçiminiz bence ilkinden daha mantıklı ve Fiyat açısından daha makul olmuş .

Teşekkürler, ben de öyle düşünüyorum.

Sistem güzel ama kasa küçük sisteminizin içine sığacağından emin misiniz ?

Sistem güzel ama kasa küçük sisteminizin içine sığacağından emin misiniz ?
Çok bir bilgim yok ama anladığım kadarı ile iç hacmi büyük ve anakart m serisi daha küçük oluyor galiba tam emin olmamakla birlikte bir sıkıntı yok gibi duruyor diğer parçalarda da. Bu konularda bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.

Anakarttan ziyade ekran daha önemli malum yüksekliğini hesap etmek lazım ayrıca sistem oyun için olacağından normal olarak ısınacak küçük bir kasada hava akışı kısıtlı olduğundan bu sıkıntı olabilir benim tavsiyem mid tower bir kasa seçmeniz bu da fiyatı biraz yukarı çeker isterseniz black fridayı beklersiniz yada fiyat uygun olursa alırsınız ben corsair in carbide serisini öneriyorum

Tamamdır teşekkürler

Sistemi bütün olarak değerlendiremem şimdi araştırmam lazım. Ama şunları söyleyebilirim: kasa, sabit disk ve monitör çok iyi...
Bana kalırsa curved alma gerek yok ayrıca tek bir noktadan bakınca güzel oluyor oturma pozisyonun değişince anlamı kalmıyor hem çok pahalı bir özellik. Freesync monitörler g-sync'ye göre daha ucuz bu bağlamda amd ekran kartı seçmen mantıklı. Ancak freesync monitör alırken de araştır bu özelliğini kaç hz arasında kullanabildiğine bak. Mesela 144hz monitör yazar ama freesync özelliğini 50-90 hz kullanabilirsin. BenQ'nun freesync ya da g-sync olmayan modellerine bakabilirsin, kaliteli olduğunu söylüyorlar. Biraz bakacam aklıma bişeyler gelirse yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…