8000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
8000

ysfemre

Decapat
8000 TL bütçem var. Fazla bilgim olmadığından monitör önerisi istiyorum.
34 inç ve Curved olursa daha iyi olur ancak 32 inç curved de olabilir.

laptopa bağlayıp yazılım ve oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum
Curved sadece oyunlarda daha keyifli oluyor. Günlü kullanımın çok olacaksa önermem.
Yazılımla uğraşacağım diyorsun uzun süreli Curved ekranda çalışmak çok yorar.

Gigabyte markalı model biraz daha iyi diğerlerine göre. Görüntü akıcılığı olarak. Onun dışında devasa farkları yok. İhtiyacınıza göre hem oyun, hem film, hem yazılım için tercih edebilirsiniz.
İtopya'da fiyatı piyasadan daha ucuz şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hep amazondan bakıyordum ürünlere eğer cihazda herhangi bir sorun çıkarsa değişim yada iadesi çok basit oluyor diye. İtopyada bu durum nasıl oluyor, sorun çıkarmadan iade kabul ediyorlarmı bu konuda bilginiz varmı ?

Kendi tecrübem yok, fakat forumdaki diğer arkadaşlar biraz daha uzun sürdüğünü söylüyorlar.
Amazon kadar tabi ki hızlı değiller.
İmkanınız varsa mağazadan almaya gidin. Mağazada kontrollerini yapmış olursunuz. Yoksa fiyat açısından M32Q İtopya'da çok iyi durumda.

Bende bu cihazları bulmuştum bakabilirseniz ve cihazlar hakkında yorumunuzu söylerseniz çok sevinirim , fiyat olarak samsung 32 inç baya uygun gibi geldi bana

Xiaomi'nin yaptığı monitörler hakkında bilgim yok. G5 model monitör alınmaz, uzun kullanımda çoğu kişi bıktıran bir monitör. Kronik sorunları bulunuyor.

İlla Curved istiyorsanız G7 alabilirsiniz. Fiyatlar biraz aşıyor ama hem Amazon'dan alabilmiş oluyorsunuz.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Curved monitörlerin VA, benim ilk attıklarımın IPS panel olduğunu unutmayın.
İnternetten karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. İki panel türünün de kendilerine özel avantaj ve dezavantajları bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…