laptopa bağlayıp yazılım ve oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorumNe amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz?
Curved sadece oyunlarda daha keyifli oluyor. Günlü kullanımın çok olacaksa önermem.laptopa bağlayıp yazılım ve oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum
Ben hep amazondan bakıyordum ürünlere eğer cihazda herhangi bir sorun çıkarsa değişim yada iadesi çok basit oluyor diye. İtopyada bu durum nasıl oluyor, sorun çıkarmadan iade kabul ediyorlarmı bu konuda bilginiz varmı ?Curved sadece oyunlarda daha keyifli oluyor. Günlü kullanımın çok olacaksa önermem.
Yazılımla uğraşacağım diyorsun uzun süreli Curved ekranda çalışmak çok yorar.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com LG 32GP850-B 31.5" 1 ms 2K G-Sync Freesync OHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 32GP850-B 31.5" 1 ms 2K G-Sync Freesync OHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 32GP850-B 31.5" 1 ms 2K G-Sync Freesync OHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.257,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com LG Ultragear 32GP83B-B 31.5" 1ms QHD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG Ultragear 32GP83B-B 31.5" 1ms QHD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 32GP83B-B 31.5" 1ms QHD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte markalı model biraz daha iyi diğerlerine göre. Görüntü akıcılığı olarak. Onun dışında devasa farkları yok. İhtiyacınıza göre hem oyun, hem film, hem yazılım için tercih edebilirsiniz.
İtopya'da fiyatı piyasadan daha ucuz şu an.
Gigabyte M32Q 31.5" 1 ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M32Q 31.5" 1 ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M32Q 31.5" 1 ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.147,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte M32Q Review
The Gigabyte M32Q is a great monitor with a 32 inch 1440p IPS screen. It has wide viewing angles, good peak brightness, and good reflection handling. This monito...www.rtings.com LG 32GP850-B/32GP83B-B Review
The LG 32GP850-B/32GP83B-B is a 32-inch, 1440p gaming monitor with a native 165Hz refresh rate. It's available in two variants, with the 32GP850-B having an over...www.rtings.com
Kendi tecrübem yok, fakat forumdaki diğer arkadaşlar biraz daha uzun sürdüğünü söylüyorlar.Ben hep amazondan bakıyordum ürünlere eğer cihazda herhangi bir sorun çıkarsa değişim yada iadesi çok basit oluyor diye. İtopyada bu durum nasıl oluyor, sorun çıkarmadan iade kabul ediyorlarmı bu konuda bilginiz varmı ?
Kendi tecrübem yok, fakat forumdaki diğer arkadaşlar biraz daha uzun sürdüğünü söylüyorlar.
Amazon kadar tabi ki hızlı değiller.
İmkanınız varsa mağazadan almaya gidin. Mağazada kontrollerini yapmış olursunuz. Yoksa fiyat açısından M32Q İtopya'da çok iyi durumda.
Xiaomi'nin yaptığı monitörler hakkında bilgim yok. G5 model monitör alınmaz, uzun kullanımda çoğu kişi bıktıran bir monitör. Kronik sorunları bulunuyor.
Bende bu cihazları bulmuştum bakabilirseniz ve cihazlar hakkında yorumunuzu söylerseniz çok sevinirim , fiyat olarak samsung 32 inç baya uygun gibi geldi bana
Yardımlarınız için çok teşekkür ederimXiaomi'nin yaptığı monitörler hakkında bilgim yok. G5 model monitör alınmaz, uzun kullanımda çoğu kişi bıktıran bir monitör. Kronik sorunları bulunuyor.
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF 32" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF 32" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF 32" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.499,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
İlla Curved istiyorsanız G7 alabilirsiniz. Fiyatlar biraz aşıyor ama hem Amazon'dan alabilmiş oluyorsunuz.
Curved monitörlerin VA, benim ilk attıklarımın IPS panel olduğunu unutmayın.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim