YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.058 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #11 Sinan abo dedi: Pikselleri çok görünüyormuş bir de renk canlılığı azmış şimdilik Lenovo'da karar kıldım yeni bir konu daha açacağım sağ ol bilgi için. Genişletmek için tıkla... Kim diyorsa yanlış diyor. O monitörün paneli fiyatına göre rakipsiz
Sinan abo dedi: Pikselleri çok görünüyormuş bir de renk canlılığı azmış şimdilik Lenovo'da karar kıldım yeni bir konu daha açacağım sağ ol bilgi için. Genişletmek için tıkla... Kim diyorsa yanlış diyor. O monitörün paneli fiyatına göre rakipsiz
Akıllı Kuş Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #12 Sinan abo dedi: Odyssey serisinde çok ghosting var diye duydum başka model biliyor musun? Genişletmek için tıkla... IPS 240Hz monitörde nasıl bir ghosting olabilir? Kendim 165Hz 27" olanının kullandım Curved versiyon ghosting yoktu.
Sinan abo dedi: Odyssey serisinde çok ghosting var diye duydum başka model biliyor musun? Genişletmek için tıkla... IPS 240Hz monitörde nasıl bir ghosting olabilir? Kendim 165Hz 27" olanının kullandım Curved versiyon ghosting yoktu.
Sinan abo Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Kim diyorsa yanlış diyor. O monitörün paneli fiyatına göre rakipsiz Genişletmek için tıkla... mag modelini araştırdım her site farklı özellik yazmış hangisi doğrudur?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Kim diyorsa yanlış diyor. O monitörün paneli fiyatına göre rakipsiz Genişletmek için tıkla... mag modelini araştırdım her site farklı özellik yazmış hangisi doğrudur?