8000 TL'ye Render ve oyun sistemi

Spike

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
8000 tl gibi bir bütçem var. Renderla ugrasacagım ve oyuncu oldugum için iki yollu ( quadro lar oyunlarda sıkıntı yaratıyor dıye bılıyorum) bir bilgisayar toplamam gerekli bu yaz içinde. Bazı parcalari yurt dısından getirme ihtimalim de var. Gtx titan x yurt dısında burda ki 980 fiyatında. Firmaların uluslararası garantiside var. Ayrıca bu kadar mimarilerin değiştiği bir zamanda yüksek bütçeli bilgisayar toplamak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Öncelikle başka ülkelerden getirtseniz dahi dolar olarak hesaplayıp daha ucuza geleceğini düşünmeyin, getirilirken gümrük vergisi vesayre aynı fiyata yakın olacaktır.

Bilgisayarınızı topladım, fakat monitör felan içinde varmı bilmiyorum o yüzden sadece kasa olacak şekilde topladım.

Eğer monitör dahilse veya diğer parçalar 2 adet Gtx 980 yerine 1 adet gtx 980 alıp monitörünüzü ekliyebilirsiniz veya gtx 980 ti de ekliyebilirsiniz. Güç kaynağı sisteme yeterlidir merak etmeyin.

Dosya Ekleri

• 80000.PNG
    39,2 KB · Görüntüleme: 521
Bu bütçeye de Z3 kasa iyiymiş

DDR4 sistem kurulmalı render için daha iyi olur ayrıca.

Yurt dısından arkadasım kendine getirecekiş gibi yapacak. O yuzden vergi ödmeyeceğimi düşünüyorum. Monitör de içerisinde evet.

Ama şöyle bir sıkıntı var, koca kasayı ve tum parcaları arkadaşıma yüklemem insafsızlık Olur. Bu yüzden bazı parçaları getirmek istiyorum . İstesem gegetirmeyeceğimden değilde...İnsafsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…