8000 TL'ye RTX 2070 Super PC toplama

Bütçe
8000

Muhammed12

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum. Toplam 8000 TL bütçem var fakat RTX 2070 Super olan bir sistemi en az 8.449,11 TL yapabiliyorum. Siz 8000 TL'ye toplayabilir misiniz yoksa daha aşağısı yok mu merak ediyorum.

Sinerji'den 2070S Gigabyte Windforce modelini alabilirsiniz, 400-500 TL fark vardı. Daha da düşüremeyiz, neyden kısalım? 8 GB RAM alırsın, 240 GB SSD alırsın, mantıklı mı? Hayır.

Ya attığım sistemi al, dengeli dengeli kullan ya da dediğim gibi 400-500 TL daha biriktir 2070S al.

Teşekkürler yardımınız için. Son sorum bilgisayar bileşenlerinde indirim olup olmayacağını biliyor musunuz? Sadece 2 ay önceki sistemle şu anki fark 700TL

Rica ederim. İndirimleri bilemiyoruz maalesef, bir de virüsten dolayı stoklar çok azaldı ya, ondan dolayı da arttı fiyatlar.

Yani şimdi sana bekle desem fiyat yükselebilir, hiç düştüğüne şahit olmadım çünkü.

Bir de eğer 2070S alacaksan ve hikaye tabanlı takılacaksan 2K monitör alman daha iyi olur senin için. 1080P için fazla gelir o kart. Yani kullanırsın kullanmaya da 1080P için fazla olur.

Teşekkürler yardımınız için 1 ay daha dişimi sıkmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…