Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 Şükrü Ali Ögel dedi: 3400 edecek bilgisayar 8 bin. Çok serbest piyasada sıradan bir gün (!) Genişletmek için tıkla... Letgo böyle. Bunun gibi bir çok sisteme denk geldim ama bu artık üst seviye olduğu için paylaşmak istedim .
Şükrü Ali Ögel dedi: 3400 edecek bilgisayar 8 bin. Çok serbest piyasada sıradan bir gün (!) Genişletmek için tıkla... Letgo böyle. Bunun gibi bir çok sisteme denk geldim ama bu artık üst seviye olduğu için paylaşmak istedim .
E Engin.Erkurt Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 885 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #12 Mehmet A dedi: Letgo'da karşıma çıkan 8000 TL'ye satılan bilgisayar. Dikdörtgen içine aldığım yere de dikkat edin. Eki Görüntüle 888623 Eki Görüntüle 888625 Not: Dikkatimi çeken bir şey de oldu. Resimler bir yerden alınmış. Garip. Genişletmek için tıkla... Hep bir ''Gigabayte'' anakartım ve ''Color Master'' sıvı soğutmam olsun istemişimdir.
Mehmet A dedi: Letgo'da karşıma çıkan 8000 TL'ye satılan bilgisayar. Dikdörtgen içine aldığım yere de dikkat edin. Eki Görüntüle 888623 Eki Görüntüle 888625 Not: Dikkatimi çeken bir şey de oldu. Resimler bir yerden alınmış. Garip. Genişletmek için tıkla... Hep bir ''Gigabayte'' anakartım ve ''Color Master'' sıvı soğutmam olsun istemişimdir.