8000 TL'ye sistem önerisi

Nech Tuğra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi 8000 TL bilgisayar toplanir mi? Maalesef göruyorsunuz bu zamanda zor, tek ısteğim CS:GO oynamakti fakat 8000'e toplanmaz. O yuzden CS 1.6 kaldiracak, GTA SA, MTA falan kaldiracak bilgisayar toplanir mi?

Arkadaşlar dediğim gibi 8000 TL bilgisayar toplanir mi? Maalesef göruyorsunuz bu zamanda zor, tek ısteğim CS:GO oynamakti fakat 8000'e toplanmaz. O yuzden CS 1.6 kaldiracak, GTA SA, MTA falan kaldiracak bilgisayar toplanir mi?
2. Elden bakarsanız 8000'e güzel sistemler bulabiliriz.

CS 1.6 GTA MTA vs oyun değil bunlar olmasın hedefiniz bir PC toplarken. 8K ya kasa olarak APU sistem toplayabilirsiniz. 2. el parçalar kullanmanız gerekebilir.

8000'e CS:GO nasıl toplanmaz ikinci el sitelerine bak.

r7 240 ekran kartını kullanabilirsin

Bu fiyata pek iyi PC bulamazsınız güncel oyunların hepsini oynatabilen Xbox Series S öneriyorum. Yakın zamanda zam gelmezse 2. el alabilirsiniz.

Kankam bu zamanda 8000 TL pek iyi PC toplanmaz ama ben en iyi bunları buldum.
Not: Bu kasalarda ekran kartı yok en ucuz 2000 TL'ye ekletebiliyosun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı