8000 TL'ye Sistem Toplama

godHasdirw

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Şu an lise son sınıf öğrencisiyim ve sınavdan sonra bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Kasa toplamak bilgisayar toplamak gibi şeyler bana çok uzak şeyler olduğu için sizden yardım almak istedim.

8000₺ üst limitim var ve monitör de dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum, hiç olmadı 3-4 sene de güncel oyunları oynamak istiyorum. Minimum özellik açısından: En az 16GB RAM ve böyle kalifiyeli bir ekran kartına talibim.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Technopat'lı kalın efenim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ryzen 7 2700-MSI B350 PC MATE-16 GB 3000 MHZ RAM-CORSAIR CARBIDE SPEC04 600W-GTX 1070 ya da beklersen 2070(1170 de olabilir)240gb M2 SSD ve 1 TB HDD seni uzun süre götürür.Yanına Viewsonic XG2402 ya da Benq xl2411 fps oyunlarında kaymak gibi gelir.Toplam 8 bin lira falan yapıyor akıl hesabımla.
Ne tür oyunlar oynamayı seviyorsun?Eğer fps oyuncusu isen 144 hz bir monitörlü sistem senin için iyi olacaktır ancak tek kişilik veya HZ değerinin önemsiz olduğu oyunlar oynuyacaksan büyük hatta kavisli bir monitörle manzaranın keyfine bakabilirsin :)Sınavdan sonra biraz daha bekle ve Nvidia nın yeni serisine geç derim.Şuanki kartları almanı önermem.İşlemci olarak Ryzen 7 2700 alabilirsin.Herhangi bir b350 serisi ile birlikte gayet güzel gider sistem.

Ne tür oyunlar oynamayı seviyorsun?Eğer fps oyuncusu isen 144 hz bir monitörlü sistem senin için iyi olacaktır ancak tek kişilik veya HZ değerinin önemsiz olduğu oyunlar oynuyacaksan büyük hatta kavisli bir monitörle manzaranın keyfine bakabilirsin :)Sınavdan sonra biraz daha bekle ve Nvidia nın yeni serisine geç derim.Şuanki kartları almanı önermem.İşlemci olarak Ryzen 7 2700 alabilirsin.Herhangi bir b350 serisi ile birlikte gayet güzel gider sistem.
FPS oyuncusuyum valla ne yalan söyleyeyim ama çok çeşitli oyun oynayacağımı tahmin ediyorum önümüzdeki senelerde. 4-6 yıl diyoruz sonuçta. Boru değil :)

Ryzen 7 2700-MSI B350 PC MATE-16 GB 3000 MHZ RAM-CORSAIR CARBIDE SPEC04 600W-GTX 1070 ya da beklersen 2070(1170 de olabilir)240gb M2 SSD ve 1 TB HDD seni uzun süre götürür.Yanına Viewsonic XG2402 ya da Benq xl2411 fps oyunlarında kaymak gibi gelir.Toplam 8 bin lira falan yapıyor akıl hesabımla.

Çözüm
Zaten kafamda bir şey belirlenmiş değil bütün önerileri toplayıp şey yapacağım. Herkesin fikri ve önerisi önemli yani. Yazacak ve yazmış herkese de teşekkürler ayrıca.
Hocam bir şey soracağım şu an bu topladığın sistem 10000 ₺ gibi bir miktara geliyor. Bu ürünleri nereden almalıyım tam olarak veya şu an farklı olmasının nedeni nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı