Güzel, buda alınır. 24 inç alacaksan 1080p yüksek yenileme hızı birşey alsan daha iyi olur.AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA sizce bu nasıldır genelde Valorant tarzı oyunlar oynadığım için 24 inch daha iyi geliyor 27 inche çıkmak pek istemiyorum 24 inchede alışmıştım çünkü.
24 inç 2k monitörler çok nadir, sanırım globalde 2 türkiye 1 model oda attığınız, bence 24 alacaksanız 2kdan vaz geçip daha güncel olan 240hz veya üstü bir monitör alabilirsiniz.AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA sizce bu nasıldır genelde Valorant tarzı oyunlar oynadığım için 24 inch daha iyi geliyor 27 inche çıkmak pek istemiyorum 24 inchede alışmıştım çünkü.
24 inç 2K monitörler çok nadir, sanırım globalde 2 Türkiye 1 model oda attığınız, bence 24 alacaksanız 2K'den vaz geçip daha güncel olan 240Hz veya üstü bir monitör alabilirsiniz.
Güzel, bu da alınır. 24 inç alacaksan 1080p yüksek yenileme hızı bir şey alsan daha iyi olur.
R6'yi kendimce rekabetçi seviyede oynuyorum, 27 inç kullanıyorum. Hiç çok büyük gelmedi. Espor seviyesinde değilseniz bence bir önemi yok.Hocam sizce 24 inch ve 27 inch çok fark ettirir mi FPS oyunu oynarken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.