8000TL 2K monitör önerisi

Bütçe
8000

lassttt

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese,
Yeni topladığım sistem için (RTX 5070 Ti, Intel Core Ultra 5 245KF, 32 GB RAM) 2K çözünürlükte bir ikinci monitör arıyorum. Elimde şu an halihazırda kullandığım Lenovo R24e (1080p, IPS) bir monitör mevcut, onu yan ekran yapacağım.
  • Bütçe: 6.000 - 8.000 TL arası.
  • Kullanım amacı: genel kullanım, hikayeli oyunlar ve yazılım/proje geliştirme.
  • Tercih: aşırı bir FPS oyuncusu değilim, bu yüzden panel türü konusunda çok katı değilim. VA veya IPS olabilir ancak ana ekranım olacağı için görüntü kalitesi önceliğim.
  • Beklenti: 2K (1440p) çözünürlük sunması yeterli.
Bu fiyat bandında kronik sorunu olmayan, renk doygunluğu üzmeyecek hangi modelleri önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öneriniz için teşekkür ederim, tamamen merakımdan soruyorum biraz araştırdığımda KTC H27T22C modeline denk geldim, sizin önerdiğiniz ürün ile bu model arasında hangisini tavsiye ederdiniz?

İkisi de alınabilir.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim, tamamen merakımdan soruyorum biraz araştırdığımda KTC H27T22C modeline denk geldim, sizin önerdiğiniz ürün ile bu model arasında hangisini tavsiye ederdiniz?

KTC bende var ama bu beyazları ne yaptıysam ayarlayamadım çok parlak, bilen varsa çok güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı