Boyunuz, şu an kullandığınız jant ölçüleri ve hidrolik fren olması gibi kriterler de belirtseydiniz keşke.Dağ bisikleti istiyorum uzun yol için kullanacağim ve gercekten aşiri rahat ve hizli bir sey istiyorum...
Ben ne alacagima karar verdim ama bedenim yokmusBoyunuz, şu an kullandığınız jant ölçüleri ve hidrolik fren olması gibi kriterler de belirtseydiniz keşke.
Yardımcı olmaya çalışırım.
Ne almayı düşünmüştünüz?
Tabi önerebilirsiniz erkek bisikletlerini tercih edıyorumZengin olmanız kriter değil.
Adamlar sizin boyunuza göre yardım olacaklar doğal olarak.
Ben de öyle yardımcı olacağım.
Adamlar haklılar, bilmediğiniz konuda yardımcı olacaklar.
Bu yazıyı yazdığınız tavrı orada da gösterdiyseniz bir şey yapmadıklarına dua edin.
1,55 boyunuz varsa muhtemelen 26 jant ve 38cm kadro yani 14-15 inç arası bir kadro tercih etmek zorundasınız.
Büyük beden alınırsa boyunuza göre, bel sorunları oluşturabilir. Bu doğru.
Zamanında 178cm boyla 27.5 jant ve 16 kadro bir bisiklet kullanıyordum.
Satınca 29 jant ve 19 kadro bir bisiklete geçtim.
Bel ağrısı çekmiştim çok.
Ama uzayınca sorunların hepsi kalktı ortadan.
Bütçeye göre bir şeyler öneririm ama ters tavır takınmaycaksınız mesajımdan dolayı.
Adamlar orada dediğim gibi haklılar.
Erkek ya da kız, bu ikisinden birine göre öneririm.
Kız bisikletlerinin kadroları biraz daha basık olur, bu nedenle bu hususu da soruyorum.
Saçma bir soru olacak ama kız mısınız? Kızsanız ona göre bir şekilde size uygun bir bisisklet bulurum. (Forumda kız adı kullanıp erkek olan kullanılar var ondan soruyorum, karışıklık olmasın diye.)Tabi önerebilirsiniz erkek bisikletlerini tercih edıyorum
Ama bir sey daha söyleyeceğim tabiki de oradakilere böyle bi tavır takınmadim ama suanki bisikletim 1.80 bi insana göre Yani Xl ama modelinden kaynakli koltuk tutma yerine yakın ve alçak oldugu için belim falan ağrimiyor hiç bir sağlik sorunum da olmadi oradaki adamlara da bunlarin aynısını söyleyip M beden olan bisikletin benim için sorun yaratmayacagini cunku kendi bisikletime cok benzedigini hatta daha kucuk oldugunu söyledim ama ordakiler ısrarla hayir s beden alıcaksın diye tutturdular yani tabiki aynı modelin s bedeni olsa alırdım da st530 gerckten cok hantal bir bisiklet ve aralarında sadece 1000 lira fiyat farki var. sonra düsünücem diyip cekip gittim iste bu kadarZengin olmanız kriter değil.
Adamlar sizin boyunuza göre yardım olacaklar doğal olarak.
Ben de öyle yardımcı olacağım.
Adamlar haklılar, bilmediğiniz konuda yardımcı olacaklar.
Bu yazıyı yazdığınız tavrı orada da gösterdiyseniz bir şey yapmadıklarına dua edin.
1,55 boyunuz varsa muhtemelen 26 jant ve 38cm kadro yani 14-15 inç arası bir kadro tercih etmek zorundasınız.
Büyük beden alınırsa boyunuza göre, bel sorunları oluşturabilir. Bu doğru.
Zamanında 178cm boyla 27.5 jant ve 16 kadro bir bisiklet kullanıyordum.
Satınca 29 jant ve 19 kadro bir bisiklete geçtim.
Bel ağrısı çekmiştim çok.
Ama uzayınca sorunların hepsi kalktı ortadan.
Bütçeye göre bir şeyler öneririm ama ters tavır takınmaycaksınız mesajımdan dolayı.
Adamlar orada dediğim gibi haklılar.
Erkek ya da kız, bu ikisinden birine göre öneririm.
Kız bisikletlerinin kadroları biraz daha basık olur, bu nedenle bu hususu da soruyorum.
Saçma bir soru olacak ama kız mısınız? Kızsanız ona göre bir şekilde size uygun bir bisisklet bulurum. (Forumda kız adı kullanıp erkek olan kullanılar var ondan soruyorum, karışıklık olmasın diye.)
Erkek bisikletlerine de bakarım sorun olmaz yine de.
Dağ bisikleti istiyorsanız normal bir bisiklet alırsınız, lastiklerine janta uygun bir ölçüde ince olarak öneri yaparım.
Evet kizim,erkek bisikletlerini tercih ediyorum hem dış görünüşleri daha güzel hem de hayvan gibi kullandıgım icin kolay bozulmuyorlarSaçma bir soru olacak ama kız mısınız? Kızsanız ona göre bir şekilde size uygun bir bisisklet bulurum. (Forumda kız adı kullanıp erkek olan kullanılar var ondan soruyorum, karışıklık olmasın diye.)
Erkek bisikletlerine de bakarım sorun olmaz yine de.
Dağ bisikleti istiyorsanız normal bir bisiklet alırsınız, lastiklerine janta uygun bir ölçüde ince olarak öneri yaparım.