8000TL hazır sistem önerisi

Bütçe
8000-8500

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Arkadaşlar 8000-8500 TL civarı bir sistem arıyorum. Kullanım amacı oyun ve yazılım olacak. Bütçemi cok cok az azaltabilirim.

2.el de mis gibi GTX 1080 sistemler var eğer 2. el alırım diyor iseniz.

Arkadaşlar 8000-8500 TL civarı bir sistem arıyorum. Kullanım amacı oyun ve yazılım olacak. Bütçemi cok cok az azaltabilirim.
Hazır sistemler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama bilgisayarımı aldığım dönemde kendim toplamıştım ve bence aklınızdaki parçaları o şekilde toplamanız daha uygun olabilir.

Hazır sistemler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama bilgisayarımı aldığım dönemde kendim toplamıştım ve bence aklınızdaki parçaları o şekilde toplamanız daha uygun olabilir.

Hocam ekran kartını nereden bulacak arkadaş?

Hazır sistemlerin bir hastalığı var. Size kötü 1 2 parça mecbur veriliyor. Örneğin kötü bir ssd veya kötü bir kasa veya psu vs. Benim önerim bazı parçalari ikinci el alıp kendin pc toplaman daha mantıklı. Kasayı anakarti ekran kartını ikinci el alabilirsin mesela. Ama garantileri olsun tabi. Psu yu sıfır al. Gerisini de sen bilirsin. En azından aldığın malzemelerin iyisini alırsın aklında şüphe kalmaz.

Hocam 2. elde fırsatçılar 0 da kripto madenciler izin vermiyor ki

5 bin TL altında 1660 Super 1660 Ti RTX 2060 bulabilirsiniz

Peki hocam GTX 1080 mi daha iyi yoksa 1660 Super mi? Tabii ki GTX 1080 o yüzden 2.el kasalara yönelin veya sıfır alacaksanız da beklemede kalın elbet bir şey gelecektir sizin bütçenizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…