8000TL laptop önerisi

Schutz

Hectopat
Arkadaşlar önce şunu sorayım yaza doğru fiyatlar düşer mi yoksa artar mı? Normalde 6500TL bütçem vardı ve yazın 2 ay kadar çalışıp üstüne katıp bilgisayarı alırdım diyordum fakat bu soru (kur/dolar ne olur) beni yıldırdı. PlayStation ve odamda ki televizyonu satınca elimde ki para otomatik olarak 8.000E yaklaşıyor. Amacım beni 3-4 sene idare ettirecek ve şimdi ki oyunları kasmadan rahatça oynayabileceğim bir laptop olacak. Bu durumda 1060 Ti'a yönelmem daha doğru olur sanırım, önerilerinizi bekliyorum dış görünüş benim için çok önemli değil ısınma problemi olmasın, özellikleri iyi olsun yeter. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
8000den aşağı güzel bulduğum 1660TI Laptoplar bunlar. DELL olan Laptop i7 işlemcili.

Kesinlikle bu:
İ7 9750H 32GB RAM 1TB HDD 512GB SSD GTX 1650.

8000'den aşağı güzel bulduğum 1660 Ti Laptoplar bunlar. Dell olan Laptop i7 işlemcili.

Hocam Dell için ne diyorsun ısınma vs sorunu yapmaz değil mi diğerlerine bakarak Dell daha iyi geldi bana ileride SSD veya RAM değiştiririm sanırım

Kesinlikle bu:

Hocam Casper'i kötüleyenleri vs görmüştüm ve 1650 olması 1660 Ti'a bakarak kötü değil mi?

Hocam DELL için ne diyorsun ısınma vs sorusu yapmaz değil mi diğerlerine bakarak DELL daha iyi geldi bana ileride ssd veya ram değiştiririm sanırım

Hocam casperi kötüleyenleri vs görmüştüm ve 1650 olması 1660ti a bakarak kötü değil mi?
Sadece ekran kartı konusunda geri ama GTX 1650 sizi üzmez merak etmeyin. Şu an en iyisi bu. Paranıza yazık en iyi olanı alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekran kartı konusunda geri ama GTX 1650 sizi üzmez merak etmeyin. Şuan en iyisi bu. Paranıza yazık en iyi olanı alın.
Hocam forumda arattığımda neredeyse herkes ısınma problemi olduğundan bahsetmiş ve almayın tarzı şeyler söylemişler. Açıkçası laptopu bir kere alıcam ve en az 4 sene beni götürmesini istiyorum ısınma problemi var ise oyun içerisinde performans düşüşleri yaşanacağını düşünüyorum. Laptoplardan pek anlayan birisi değilim aydınlatırsan sevinirim. Onun dışında DELL için ne düşünüyorsun?

Hocam forumda arattığımda neredeyse herkes ısınma problemi olduğundan bahsetmiş ve almayın tarzı şeyler söylemişler. Açıkçası laptopu bir kere alıcam ve en az 4 sene beni götürmesini istiyorum ısınma problemi var ise oyun içerisinde performans düşüşleri yaşanacağını düşünüyorum. Laptoplardan pek anlayan birisi değilim aydınlatırsan sevinirim. Onun dışında DELL için ne düşünüyorsun?
Arkadaşa DELL in 1650 modelini aldık. Arkadaş memnun.

Son düzenleme:
Yalan dolan şeylere inanmayın lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da i7 9750H 1650 videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Neden 1650 alıcaksın ki 1660TI almak varken.
Sayfanın altlarına doğru oyun bazlı test sonuçları var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı