8000TL mini ITX sistem toplama

Yukarıda atılan sistemde işlemciyi 3600X değil 3600 yap. Monitöre gayet yeterli para kalıyor. Bir de sistemde RTX 2060 gücündeki 5600XT modeli var
Evet o düzenlemeyi yapacağım da monitörü ben mi bulamıyorum yoksa 144 yerine 75hz için mi yeterli diyorsunuz?

1- Tek kanal RAM almayın.
2- Attığınız 3600 stoğu yok.
3- Kasaya hava girmesi için Arctic P14 öneririm.
hocam sizin attığınız ramin aynısı olması lazım resimde tek ama 2x8 yazıyor?
evet işlemci stokta yokmuş. Düzenledim böyle 7.086tl yapıyor.

Allah Allah atar atmaz bitiyor herhalde az önce de buraya linki kopyaladım direkt 100TL arttı fiyatı. Galiba öyle yapacağım, Amazon'da 1664TL'ydi 3600X. Açıkcası toplamaktan çok anlamıyorum bayağı uzak kalmışım. Dahaönce de montaj yapmadım videolarını izleyerek yapabilirim diye düşünüyorum. Parçalarda herhangi bir sorun yok anladığım kadarıyla ama ısınma sorunu olursa nasıl çözerim? Bütçemi çok da zorlamak istemiyorum.
Monitör olarak da 2tane buldum hangisini önerirsiniz?
Samsung 4ms ama çok fark eder mi acaba?

Monitör işinden pek anlamam ama Bannerlord hediyesi cazip geldi Samsung'un.

Ekran kartı fazla ısınır ise UV yapılabilir ama pek gerek olacağını düşünmüyorum.

İşlemcim için CPB kapatılabilir.

Kasaya hava girmesi için ön tarafa Arctic P14 alınması iyi olur.

Bugün akşam siparişlerimi gerçekleştirecektim ama kasa hiçbir yerde yok. Başka itx kasa da bulamadım. Tavsiyesi olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…