Gittigidiyor'da bulup sipariş verdim ama toplamda maliyet 300tl arttı monitörsüz. İlk kez PC topluyorum o da laptoplar çok pahallandığı için ve yerim olmadığı için taşınabilirlik açısından itx oldu. Değdi mi değmedi mi emin değilim açıkçası. Şüphem var ve montajı yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Hayırlısı diyelim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Psu modüler, sfx olmalı gibi yorumlar gördüm. Kablolama kolaylığı açısından mı öyle deniyor? Benim seçtiğim psu sorun yaratır mı?
Az önce telefonla ulaştılar Gittigidiyor'daki de stokta yokmuş, iptal ettim siparişi.
Kasasız kaldım Ne yapmalıyım? Bilgisayar ihtiyacım var, 8000Tl civarında hakkını veren laptop bulamadım itxde toplayamıyorum. Normal kasaların daha küçük boyutlusu var mı itx kadar olmasa bile veya başka itx kasa konusunda yardımcı olabilecek? Hiç anlamıyorum çünkü kendi başıma bir şey yapmak istemiyorum.
Anakart hariç diğerlerinin de siparişini vermiştim :/
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Ön paneli mesh ızgaralı olan SilverStone Sugo SG13, üç tarafı...
Mini Boyutlarda Gerçek Bilgisayar Deneyimi Dünyaca ünlü kasa üreticisi SilverStone, mini boyutlarıyla yer kaplamayan, mini-ITX ve mini-DTX yapılı anakart ve tam boy PSU desteğiyle göz dolduran yeni küp kasası Sugo SG13'ü sunar. Ön paneli mesh ızgaralı olan SilverStone Sugo SG13, üç tarafı...
PSU modelini 200 TL civarına satabilirsineniz çok iyi olur.
Birde bu modelin önü mesh özellikle P14 ile hava akışı iyi olacaktır.
Montaj videoları:
@grumpyman Birde sitesinde yazan durumdan dolayı 14 CM fan sıkıntı olabilir en sağlıksı 12 CM olacak gibi ama ilk başta fan takmamak sanırım en iyisi olacak duruma göre 14 veya 12 alınabilir.
Hocam size çok teşekkür ederim ya. Çok uğraştırdım hala da uğraştırıyorum. 2.el kasayı buldum 250tlye onu ve 400tlye psuyu mu alayım? Yoksa bu kasayı psu'sunu satmadan direkt kullansam sorun olur mu? PSU'yu satmakla uğraşmak istemiyorum bütçemi de çok zorluyorum.
2. el aynı kasa mı? İyiymiş açıkçası fiyatı. Şu dönem elden almazsınız diye düşünüyorum o yüzden GET ile alın yaklaşık 300 TL civarına gelir ama kafanız rahat olur.
Birde başta fan almazsanız iyi garanti olacak gibi. Birde siz montaj yaparken HDD yerini sökün ve kabloları oraya sokun.