Everest marka kasadan hayır gelmez. Birazdan size Vatandan bir liste yapayım. Yazık olcak parana ama.
belirtdiğim gibi ilk başta biliyorum param yazık oluyor baya fark da var ama yapıcak bişeyim yok teşekür ederim bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

başta belirtmizdim asus olsun oc olmasın filan diye artık msı filanda olabilir bilgisayar toplamanın bu kadar stersli ve zor olduğu düşünememiştim

Son düzenleme:

Damgasız bir adet resim ekledim buraya, karşı olmama rağmen alacaksan bu resmi gösterirsin adamlara. Gerçekten çok yazık olacak. Yakın olsam sana hallederdim, GTX 1080 sığacak nerdeyse listeye burada 1060 zor sığdı. Yaptığım en zor liste idi.

geriye 900 lira gibi bir para kalıyor bana önere bileceğiniz monitör varmı gerçektan çok teşekür ederim bide iintel i5 8600k neden koymadığınızı merak ettim (büyük ihtimalle bu yaptıpınız kasayı alıcam

Abi tavsiye etmiyorum yazmış ortaya. Gece gece iyi güldüm.
dediğim gibi manisada sadece vatan var ve ben gerçekten bilgim yok abi çok haklı dışardan toplasak kendimiz kasayı yapabilsek 1080 olucak ama burda vatan var giip orda yappıyoruz mecburen

yanlış bişeymi yaptım acaba bütçe aynı çıkmıyor ? @Pantheon

Ve ayriyeten (vatan pc toplama sihirbazı çoğu ekran kartı işlemci anakrt vb. Göstermiyor) halbuki bayilerde oluyor orda gösterilen bütün bayilerde olanlar o yüzden seçeneklerde oluyor internet sipariş için abi söyledi dün gittiğimde sihirbazdan toplama orda olmayıp vatan sitesinde stokta varsa getirdiz demişti

Son düzenleme:
O cahil arkadaşlarına benden selam söyle. Cahil cahil konuşup insanı sinir etmesinler.

İçiniz rahat olsun güvenle alabilirsiniz. Kendim 3 sene kullandım Gigabyte ekran kartı taş gibi idi. 600TL'ye aldığım kartı 3 sene sonra 400TL'ye sattım ayrıca.

Monitörde listede vardı sanıyorum aşağıda kalmış. Bu monitörle beraber 8100 yapıyordu.
LG 23,8" 24MP59G IPS Full HD HDMI GAMING MONITOR

Ne bileyim, valla yakında olsanız ben gelecektim o derece üzüldüm.
BU arada buyrun gelin manisada sizi ağırlıyım vatana o kadar para vermek çok saçma biliyorum interneten toplayıp bize gönderiliyormul bazı sitelere onlarada güvenimiyorum iç internetden alış veriş yapmadım (ama diyorsanız ben sana siteden toplayım orda monte ettim yolayan siteler varmış güvenidğiniz site varsa artık ordan toplayayım bıktım şu vatandan)

Son düzenleme:
Size diyorum bu sitede güvenilir olmayan bir siteden kimse öneri yapmaz. Birazdan listeyi güncelliyorum, sevindim bak.
YA BEN çok telaş yapan biriyim şimdi siteden toplucaz kargoda kırılcak kasa bişey olucak ben daha kasa toplamadan nasıl windos kurucam o ilk açılırken f10 del ruşları filan basılıyor işletim sistemi için onları bile düşünüyorum acayip sitres oldum tabi bide kendin para harcamayıp biriktirince böyle oldu ailem hiç yük olmadım inş sıkıntısız elime ulaşır beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…