8000TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
8000

katanly

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendimi bildim bileli bilgisayar toplamak istemişimdir ve artık topluyorum 8000TL bütcem var. Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli hazır sistem veya tek tek parçaları toplabilirim. Oyun odaklı olsun belki arada yayın açarım. Monitör 24 inç 144Hz olması çok önemli, yapılıcak tavsiyeleri bekliyorum🙂.

Edit: İşlemci R5 3600 veya i5 9400F düşünüyorum? Ekran kartı GTX1650Süper veya 1660 Super düşünüyorum. AMD ekran kartı istemiyorum.

Son düzenleme:
Neden? İllaki Intel alacaksanız bari 10400F alın.

AMD ekran kartı diyor.
@sleepinnice hocam bir de siz bakın.

AMD ekran kartı diyor.

Hocam o işlemci eski masaüstü bilgisayarım da vardı. Hiç güzel değildi. Gerek hız açısından gerek performans Intel'i tek geçerim bu konuda. RAM'de 3200 MHz yapılabilir.

AMD ekran kartı diyor.

Hocam sistemi çok beğendim teşekkürler. Klavye mouse ikilisini çıkarıp 480GB SSD yapmayı düşünüyorum.
Hocam o işlemci eski masaüstü bilgisayarım da vardı. Hiç güzel değildi. Gerek hız açısından gerek performans Intel'i tek geçerim bu konuda. RAM'de 3200 MHz yapılabilir.

Belki bazı şeylerden kısıp Ryzen 5 3600 düşünebilir hocam veya i5 10400F sizce hangisi iyi bir işlemci tavsiyesi verebilir misiniz?

Son düzenleme:

Intel'de RAM'lerini adam akıllı kullanmak istiyorsan B560 şart. Onunda parası ortada R5 1600 arkadaşın dediği gibi zayıf bir işlemci değildir demek ki arkadaş başka bir sıkıntı çekmiş insanlar o işlemci 1080 koydu hep. Bu arada bu sistemde monitör olmadan 7855 TL tuttu karar sizin.

Intel'de RAM'lerini adam akıllı kullanmak istiyorsan B560 şart. Onunda parası ortada R5 1600 arkadaşın dediği gibi zayıf bir işlemci değildir demek ki arkadaş başka bir sıkıntı çekmiş insanlar o işlemci 1080 koydu hep. Bu arada bu sistemde monitör olmadan 7855 TL tuttu karar sizin.

SSD olarak 240 versiyonunu tercih edeceğim sanırım ama biraz pahalı bir sistem olmuş monitör için para kalmamış yine de sağlam sistem teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı