8000TL NVIDIA ekran kartlı sistem toplama

Sistem güzel ama Gigabyte'ın fazla ısınma sorunu olduğu için aynı bütçe ile farklı bir ekran kartı öneriniz var mı?

Sistem güzel ama Gigabyte'ın fazla ısınma sorunu olduğu için aynı bütçe ile farklı bir ekran kartı öneriniz var mı?
Bu modelinin herhangi bir sorunu yok onu geçtim Gigabyte'in genel olarak ısınma sorunu var demek mantıklı değil.

Bu modelinin herhangi bir sorunu yok onu geçtim Gigabyte'in genel olarak ısınma sorunu var demek mantıklı değil.
Reddit'te bu modelle ilgili farklı sorunlar yaşayanlar var. O yūzden farklı modellere yönelmek istiyorum. Galax hakkında kötü şeyler duymadım 300TL daha verip onu mu alsam düşünceniz nedir.

Reddit'te bu modelle ilgili farklı sorunlar yaşayanlar var. O yūzden farklı modellere yönelmek istiyorum. Galax hakkında kötü şeyler duymadım 300TL daha verip onu mu alsam düşünceniz nedir.
2X olan modeller ile daha çok şikayet var 3X fanlı ile pek şikayet duymadım.

Galax Super EX White? Alınabilir bütçe meselesi.

Alternatif kartlar:

Cezam vardı cevap yazamadım. Bu 3 karttan hangisi en kalitelidir ve coil whine ısınma gibi sorunlar yaşatırlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…