B Blastmydesire Hectopat Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2017 #1 Çoğunlukla oyun için kullanmak kaydıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konuda pek fazla bir bilgimde yok açıkcası içinde monitör de olmak şartıyla bir sistem istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2017
Çoğunlukla oyun için kullanmak kaydıyla bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bu konuda pek fazla bir bilgimde yok açıkcası içinde monitör de olmak şartıyla bir sistem istiyorum.
R rascalll Hectopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #3 Barışçıl dedi: Buyrun; Eki Görüntüle 262000 Genişletmek için tıkla... Bence saçma olmuş daha iyisi toplanabilir.
Barışçıl dedi: Buyrun; Eki Görüntüle 262000 Genişletmek için tıkla... Bence saçma olmuş daha iyisi toplanabilir.
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 5 Ekim 2017 #4 rascalll dedi: Bence saçma olmuş daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... 2K monitör koyup 2 sene sonra ekran kartı değiştirmek daha mantıklı sen de haklısın. Bu devirde herkes usta, herkes gurme.
rascalll dedi: Bence saçma olmuş daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... 2K monitör koyup 2 sene sonra ekran kartı değiştirmek daha mantıklı sen de haklısın. Bu devirde herkes usta, herkes gurme.