8000TL PC önerisi

QuantumLane

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar halihazırda bir laptopum var ama oyun oynamaya hiç elverişli değil en azından ETS 2, Assetto Corsa, GTA 5, gibi oyunlarda 60-100 FPS verebilecek bir sisteme ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar halihazırda bir laptopum var ama oyun oynamaya hiç elverişli değil en azından ETS 2, Assetto Corsa, GTA 5, gibi oyunlarda 60-100 FPS verebilecek bir sisteme ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
8.000'e sıfır toplanacağını düşünmüyorum o yüzden ikinci ele yönelin

Bana da en mantıklısı bu gibi geldi anakart 2.el olunca ileride sorun yaşar mıyım eğer benden önceki kullanıcı bu parçalar ile suç işlediyse vb bir belge imzalamamız gerekli mi?

Bana da en mantıklısı bu gibi geldi anakart 2.el olunca ileride sorun yaşar mıyım eğer benden önceki kullanıcı bu parçalar ile suç işlediyse vb bir belge imzalamamız gerekli mi?

Hocam anakartlar sıfır ve 2.el çok fiyat oynamıyor bulabilirseniz 1500-1600TL arasına sıfır alabilirsiniz hatta kuponla falan daha ucuza gelebilir. Diğer parçaları da araştırıp alın pek bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Suç işleme gibi bir durum söz konusu değil ama depolama birimi tehlikeli olabilir bu konuda çekingeniz varsa SSD'yi de 2.el alabilirsiniz.

Hangi şehirdesiniz? RX580'li R5 1600'lü powersız sistem var elimde ankara'dayım konuşabiliriz isterseniz

Hocam ekran kartında bir tanıdığım var 1080 Ti satıyor sizce alayim mi bu bileşenler ile uyumlu mudur performansı vb sizce nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…