msvgn Kilopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #21 Klavye olarak buna bakabilirsiniz: HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik İngilizce Klavye | ITOPYA
Klavye olarak buna bakabilirsiniz: HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik İngilizce Klavye | ITOPYA
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2018 #22 msvgn dedi: Bilemiyorum teknoloji şans işi biraz da. Yabancı forumlarda da bu sorundan bahsedilmiş internette yüzlerce video var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız şans faktörü var fazlasıyla. Bakalım bir sıkıntı çıkarsa geri iade edeceğim. puskevit dedi: Bu klavyeyi öneririm hem mekanik. SteelSeries Apex M400 Mekanik Oyuncu Klavyesi SSK64558 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim listeye ekledim :'))
msvgn dedi: Bilemiyorum teknoloji şans işi biraz da. Yabancı forumlarda da bu sorundan bahsedilmiş internette yüzlerce video var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız şans faktörü var fazlasıyla. Bakalım bir sıkıntı çıkarsa geri iade edeceğim. puskevit dedi: Bu klavyeyi öneririm hem mekanik. SteelSeries Apex M400 Mekanik Oyuncu Klavyesi SSK64558 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim listeye ekledim :'))