8000TL'ye hazır sitem önerisi

• Konuyu başlatan XXD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 881
  • A serisi anakart
  • Tek kanal RAM
  • Tek fanlı ekran kartı
  • Kronik sorunlu SSD
  • C4 güç kaynağı
  • Hava akışı berbat bir kasa
8200 TL'yi çöpe atmak için ideal. Buna cevap olarak muhtemelen parçaları değiştirsin o zaman diyeceksiniz ancak sistem zaten bu haliyle bütçeyi 200 TL aşıyor :).

1623219548898.png

• A serisi anakart
  • Tek kanal RAM
  • Tek fanlı ekran kartı
  • Kronik sorunlu SSD
  • C4 güç kaynağı
  • Hava akışı berbat bir kasa
8200 TL'yi çöpe atmak için ideal. Buna cevap olarak muhtemelen parçaları değiştirsin o zaman diyeceksiniz ancak sistem zaten bu haliyle bütçeyi 200 TL aşıyor :).
özelleştirilebilir - seçeneneklerinden seçerse para düşer. Tek fanlı 1660 super'i 1650 li kasaya tercih ederim.
200 lirayı geçtiğini söyleyip 8.435tl lik kasa atmak ayrı problem...

Özelleştirilebilir - seçeneneklerinden seçerse para düşer. Tek fanlı 1660 super'i 1650 li kasaya tercih ederim.

200 lirayı geçtiğini söyleyip 8.435tl lik kasa atmak ayrı problem...
1650'li kasa derken? Çift fanlı 1660 Super var attığım sistemde. 8400 TL değil, 8298 TL. Arkadaşın attığı kasanın stoğunun olmadığını göstermek için koydum o ekran görüntüsünü. Lütfen dikkatli okuyup yorum yapın.

1650'li kasa derken? Çift fanlı 1660 Super var attığım sistemde. 8400 TL değil, 8298 TL.
Dostum stok var mı da atıyorsun ? Ayrıca attığın kasaya yapmadım bu yorumu genelde bu bütçeye 1650 ekran kartı denk geliyor o sebeple yazmıştım neyse şunu da bırakım şuraya.
1650'li kasa derken? Çift fanlı 1660 Super var attığım sistemde. 8400 TL değil, 8298 TL. Arkadaşın attığı kasanın stoğunun olmadığını göstermek için koydum o ekran görüntüsünü. Lütfen dikkatli okuyup yorum yapın.
Sonradan gördüm tamam kusura bakmayın dalga geçer konuşma tarzına tilt oluyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı