8000TL'ye hazır sitem önerisi

• Konuyu başlatan XXD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 878
özelleştirilebilir - seçeneneklerinden seçerse para düşer. Tek fanlı 1660 super'i 1650 li kasaya tercih ederim.

200 lirayı geçtiğini söyleyip 8.435tl lik kasa atmak ayrı problem...
Özelleştirip fiyatı düşürebileceğinden emin misin? Zaten seçili parçalar seçilebilecek en ucuz ve en çöp parçalar. İyi parçalar ile değiştirse fiyatı 500TL yükseliyor. Ayrıca attığı kasa 8300TL. Düzgün okuyup öyle yorum yapın.

Özelleştirip fiyatı düşürebileceğinden emin misin? Zaten seçili parçalar seçilebilecek en ucuz ve en çöp parçalar. İyi parçalar ile değiştirse fiyatı 500TL yükseliyor. Ayrıca attığı kasa 8300TL. Düzgün okuyup öyle yorum yapın.
Ben attığı sistemi alıntı yaptığını görmedim. Ayrıca öyle olsa bile yine bütçeyi aşıyor.Ben ssd yi değiştirip sandisk tercih ettim fiyat 8000 e yakın indirgendi. Şu nefretinizi başka yere kusun.

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-09_092845.png
    resim_2021-06-09_092845.png
    201 KB · Görüntüleme: 33
Önerilerini bekliyorum.
1 hafta önce bu sistemi aldım gayet iyi çalışıyor. Rami 16, ssdyi samsung evo yapmıştım 7134 tlye almıştım ama 600-700 tl civarı zam gelmiş.

Şu SanDisk mi?:
Eki Görüntüle 1061403
Eğer buysa bu kronik sorunlu.
Eğer varsa sistem öneriniz,siz atın buraya.Sadece millete laf yetiştirmeye geldiyseniz konu sahibi sadece sistem önerisi istemiş önerilen sistemlerden tercih yapmak kendisine kalmış ve bu ssd sorunlu değil Sandisk'in böyle bir problemini hiç duymadım. + senin atacağın herhangi bir sistemden çok daha fazla fps alır bu sistem. Ha mesela şu var bu zaten kasa soğutması berbat biliyorum ama elimizde bu kadar bütçe var.

Eğer varsa sistem öneriniz,siz atın buraya.Sadece millete laf yetiştirmeye geldiyseniz konu sahibi sadece sistem önerisi istemiş önerilen sistemlerden tercih yapmak kendisine kalmış ve bu ssd sorunlu değil Sandisk'in böyle bir problemini hiç duymadım. + senin atacağın herhangi bir sistemden çok daha fazla fps alır bu sistem. Ha mesela şu var bu zaten kasa soğutması berbat biliyorum ama elimizde bu kadar bütçe var.
Arkadaşım hala neyi tartışıyorsun benimle? Attığın sistem kötü, kabullen artık. Bu arada SSD sorunlu. Yine araştırmadan yorum yapıyorsun...
Ayrıca attığım sistem bu:
Senin attığına göre fiyatını söke söke hak eder.

Yani 8000 TL bütçe ile kronik sorunlu modeller ve hava sirkülasyonu kötü bir kasa mı alsın diyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı