Merhaba. Çok büyük oranda FPS oyunları (CS2) ve haricinde ara sıra hikayeli/eğlenceli oyunlar oynuyorum. Güncel olarak Cooler Master CK350 Red Switch kullanıyorum. 5.5 sene oldu ve bazı tuşlar doğru çalışmamaya başladı ayrıca bazen elektrik çarpıyor . Yine bunun gibi çok sesli olmayan bir klavye istiyorum. Manyetik olanlarla ilgili bilgim yok o yüzden almam demiyorum. Bütçem 6 ila 8 bin TL. Mevcutta aklıma çok yatan Asus ROG Scope II 96 wireless var. Mouse ve mousepad'im de beyaz bu yüzden klavyeyi de beyaz almayı düşünüyorum, bir de TKL gibi çok ufak klavye düşünmüyorum alışkanlığımdan ötürü. Yeni markalar gördüm ATK vs. fakat piyasaya çok uzak kaldığım için bilgim yok. Önerilerinizi sebepleriyle ve beni bilgilendirerek yazarsanız sevinirim. İyi forumlar.
Hocam ben numpad olmasını seviyorum o sebepten dedim yoksa küçüklük olarak demek istemedim. Zaten önerdiğiniz ile soruda yazdığım klavye arasında sanırsam 12mm'lik bir uzunluk farkı var sadece. Peki bundan başka öneriniz var mı? Ben daha önce hiç low profile kullanmadım ve bir de bilek desteği olmasını istiyorum. Low profile olsa da.