8000TL'ye kadar tablet önerisi

canthepump

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;
Çoğunlukla yazı işleri için kullanacağım için büyük ekranlı, uzun süreli kullanımlarda pili bitmeyecek, tercihen orijinal klavyesi ile birlikte satılacak bir tablet arıyorum.
Aklımda 1.sırada Honor pad 8 8/256 var fakat nedenini anlamadığım şekilde genellikle olumsuz yorumlar almış Samsung A9+ önerilmiş. Fakat durumumda Samsung A9+ batarya süresi açısından oldukça kötü Honor pad 8'e kıyasla, ekran daha küçük ve dahili klavyesi yok.
İki cihaz içinde önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Tab A9+ öneririm.

S6 Lite. A9 Plus gücsüz bit tablet ya da 2. el Tab S7 Plus falan bakın.

Huawei'nin tableti ne yazık ki 9-10k civarında.

Önerinizi nedenleriyle beraber yazarsanız çok sevinirim.

Çünkü güçlü bir tablet ve Samsung'un kalitesi tartışılmaz.

Çünkü güçlü bir tablet ve Samsung'un kalitesi tartışılmaz.
Donanım açısından çok ufak farklılıklar var bahsettiğim kriterlerde ise honor her açıdan önde. Honor almamam için spesifik olarak paylaşabileceğiniz bir başlık var mı yoksa tamamen samsung fanatikliği mi? Yanlış anlaşılmasın senin özelinde söylemiyorum genel olarak bu kıyaslamada herkes samsung a9+ demiş, sebebini anlamaya çalışıyorum abi samsung ya dışında bir tez göremedim. Konu hakkında gerçekten bilgi sahibi biri varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…