8000TL'ye telefon önerisi

Yaşlı işi bence bataryası büyük olmalı orta halli foto çeksin, video çeksin sosyal medyaya girsin bankacılık işini yapsın yeter derseniz tecno Pova Neo 2 öneririm 7000mah batarya var bizde babama aldık şarjı bu dediklerim için kullanıldığında nerdeyse 2 gün gidiyor telefonu alalı 4-5 ay olmuştur hani bazı telefonlarda ilk günler iyi gidip sonra bozuyor ya biz öyle bir soruna denk gelmedik teknosada 7500 TL gibi bir fiyata sahipti 2 gün önce gezdim baktım he tabiki yaşlı insan işi olduğu için önerdim ve bataryası çok cazip geldi

A24 Dışında ne alınabilir yoksa şu an fiyatına göre en iyisi o mu?

Yaşlı işi bence bataryası büyük olmalı orta halli fotoğraf çeksin, video çeksin sosyal medyaya girsin bankacılık işini yapsın yeter derseniz Tecno Pova Neo 2 öneririm 7000MAH batarya var bizde babama aldık şarjı bu dediklerim için kullanıldığında neredeyse 2 gün gidiyor telefonu alalı 4-5 ay olmuştur hani bazı telefonlarda ilk günler iyi gidip sonra bozuyor ya biz öyle bir soruna denk gelmedik Teknosa'da 7500 TL gibi bir fiyata sahipti 2 gün önce gezdim baktım he tabii ki yaşlı insan işi olduğu için önerdim ve bataryası çok cazip geldi

İşlemcisi yanlış değilsem bir tık kötü, G85 kullanılıyor.

Yaşlı işi bence bataryası büyük olmalı orta halli foto çeksin, video çeksin sosyal medyaya girsin bankacılık işini yapsın yeter derseniz tecno Pova Neo 2 öneririm 7000mah batarya var bizde babama aldık şarjı bu dediklerim için kullanıldığında nerdeyse 2 gün gidiyor telefonu alalı 4-5 ay olmuştur hani bazı telefonlarda ilk günler iyi gidip sonra bozuyor ya biz öyle bir soruna denk gelmedik teknosada 7500 TL gibi bir fiyata sahipti 2 gün önce gezdim baktım he tabiki yaşlı insan işi olduğu için önerdim ve bataryası çok cazip geldi
Tabiki şunu söylemek istiyorum Türkiye'de garanti ile ilgilenen adam akıllı servis yok bu tüm telefonlar için geçerli tecno hakkında bu tarz şeylerde bir bilgim yok,

A24 Dışında ne alınabilir yoksa şu an fiyatına göre en iyisi o mu?

İşlemcisi yanlış değilsem bir tık kötü, G85 kullanılıyor.
Yaşlı insan işi baktım ben hocam nede olsa oyun oynamayacak günümüzde Media tek halio g37 li telefonlar bile kullanan insanlar var tabiki bir Samsung etmez ama amacına göre iyi telefon bence

Bir önerim daha var Omix x600 ve x700 bu cihazlara da bakabilirsiniz x600un ekranı 90hz iken x700ün 60hz teknosada x700 ve x600 gördüm x700 7500₺ ydi, x600 6500₺ ydi ikiside 128/6 depolama ve 5000mah batarya sunuyor kameraları x700 4k video çekerken, x600 1080p video çekiyor islemcileri yine idare eder (baban için sonuçta 12nm işlemci var güçlü oyunlarda ısınır) x600 modelini kardeşime aldık geçen ay toza suya dayanıklılık var o cihazda yine iyi 1.5 günü sosyal medya ... gibi şeylerde zaman gecirirseniz rahat çıkarıyor neden x700 almadınız derseniz ise biz alırken x700 modeli yoktu sadece tecrübe ettiğim cihazları önerdim epeyden yalandan bilgilere bakıp sallamadım

Son düzenleme:
Yaşlı insan işi baktım ben hocam ne de olsa oyun oynamayacak günümüzde Media tek halio G37'li telefonlar bile kullanan insanlar var tabii ki bir Samsung etmez ama amacına göre iyi telefon bence

Bir önerim daha var Omix X600 ve X700 bu cihazlara da bakabilirsiniz X600'un ekranı 90Hz iken X700'ün 60Hz Teknosa'da X700 ve X600 gördüm X700 7500₺ ydi, X600 6500₺ ydi ikisi de 128/6 depolama ve 5000MAH batarya sunuyor kameraları X700 4K video çekerken, X600 1080p video çekiyor islemcileri yine idare eder (baban için sonuçta 12nm işlemci var güçlü oyunlarda ısınır) X600 modelini kardeşime aldık geçen ay toza suya dayanıklılık var o cihazda yine iyi 1.5 günü sosyal medya... Gibi şeylerde zaman gecirirseniz rahat çıkarıyor neden X700 almadınız derseniz ise biz alırken X700 modeli yoktu sadece tecrübe ettiğim cihazları önerdim epeyden yalandan bilgilere bakıp sallamadım

X600 kullandı, ekran kalitesi falan leş gibi, LED yanığı, donmalar, ekranda kendi kendine dokunmalar çok kötü bir telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı