Günaydın. Yeni RAM almayı düşünüyorum.
Şu anda takılı olan RAM ile beraber çalışacak 800MHz 4 GB DDR3 ama bulduğum RAM 1600MHz bir sorun çıkartır mı? Veya önerebileceğiniz RAM'ler var mı?
Şu anda takılı olan RAM ile beraber çalışacak 800MHz 4 GB DDR3 ama bulduğum RAM 1600MHz bir sorun çıkartır mı? Veya önerebileceğiniz RAM'ler var mı?
Şu anda 800 Mhz olarak gördüğün de zaten 1600 Mhz'de çalışıyor. DDR kelime anlamı olarak Double Data Rate olduğundan böyle.
Uyumlu olsun diye aynı marka almaya çalış, farklı da olsa %90 sorunsuz çalışır.
Şu anda 800 Mhz olarak gördüğün de zaten 1600 Mhz'de çalışıyor. DDR kelime anlamı olarak Double Data Rate olduğundan böyle.
Uyumlu olsun diye aynı marka almaya çalış, farklı da olsa %90 sorunsuz çalışır.
Büyük ihtimal çalışmayacak bulduğun %99 1600 MHz RAM 2rx8 değildir. 1rx8 eski 1.nesil core serisi 4 GB 1rx8 çalıştırmıyor. 1066 ve 1333 MHz olarak 4 GB 2rx8'ler vardı ama üretimden kalktı piyasada olanların tamamı sahte yada 2.el.
Aşağıdaki gibi 2rx8 Ram bulmalısın bunun gibi özel üretilmiş RAM sadece 2 markada gördüm bir Crucial'ın vardı kodunu bulamadım.
B1600D3S11L/4G Bigboy 4 GB DDR3L 1600 MHz CL11 LV Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!
bilendenal.com
10 yıldan eski bir laptop'a bu kadar para vermek istemiyorsan ben şahsen manevi veya ticari bir değeri yoksa vermem riske girip sahte 2.el'lerden almalısın.