800TL - 1200TL oyuncu mouse önerisi

Bütçe
800TL - 1200TL

SezerWasTakenn

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Şu anda aklımda SteelSeries Rival 5 var ama pek emin değilim öyle çok abartı bir mouse olmasına gerek yok. Elim orta-büyük boyutta tutuş stilinde ise bazen fareyi kavrıyorum bazende de küçük bir pençe tutuşu yapıyorum.

Rival 5'ten daha iyi alternatifler var.

Kablolu:

Kablosuz:

Glorious Model O. 128 mm boyutunda ve elinize uyacağını düşünüyorum.

Eğer Valorant gibi hızlı oyunlar oynuyorsanız hafif bir şey lazımsa bunu önerebilirim gayet F/P üründür daha önceden kullandım.

Bu modeli kendim çok almak istiyorum fakat Wireless hali çok pahalı. Sizin öyle bir tercihiniz yok ise kablolu modelini kesinlikle tavsiye ederim:
Outlet olarak daha uygun fiyatlandırmalı hali de mevcut:

Bu ürün hakkında çok kötü yorumlar yapıyorlar. Çok ağır ve skatezleri kötüymüş

Razer Viper 8KHz Gaming Mouse güzel duruyor Rival 5'ten ucuz olmasıda güzel ama bu sağdaki tuşları kullanmak zor olmaz mı sağ elimi kullanıyorum serçe parmakla tıklamak kontrolsuz olmaz mı?

Bu ürün hakkında çok kötü yorumlar yapıyorlar. Çok ağır ve skatezleri kötüymüş
Ağırlıkları sökülüp takılabiliyor. Sökülen hali de çok ağır değil diye biliyorum.

Razer Viper 8KHz Gaming Mouse güzel duruyor Rival 5'ten ucuz olmasıda güzel ama bu sağdaki tuşları kullanmak zor olmaz mı sağ elimi kullanıyorum serçe parmakla tıklamak kontrolsuz olmaz mı?
Solunda da tuş var. Her iki el için de uygun simetrik bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…