Bütçem sınırlı vallahi mümkünse 800TL ve altında güzel bir şey olursa iyi olur. Şu anda Cooler Master 400W var bende ama değiştirmem lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Bütçem sınırlı vallahi mümkünse 800TL ve altında güzel bir şey olursa iyi olur. Şu anda Cooler Master 400W var bende ama değiştirmem lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
En ucuz Xigmatek X-Calibre EN40704 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xigmatek X-Calibre EN40704 500 W Power Supply özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Xigmatek kötü mü yani benim anlamaya çalıştığım konu odur. Youtube sistem toplama videolarına bakıyorum özellikle yabancı kişiler bu ürünleri kullanıyorlar. Bizde kalıplaşmış düşünceler olması bizi bitiriyor be valla bitiriyor.
Xigmatek kötü mü yani benim anlamaya çalıştığım konu odur. Youtube sistem toplama videolarına bakıyorum özellikle yabancı kişiler bu ürünleri kullanıyorlar. Bizde kalıplaşmış düşünceler olması bizi bitiriyor be valla bitiriyor.
Model, vasat altı bir ürün. 200 TL üzerine çok daha kalitelileri mevcut. 800TL buna vermek yerine biraz daha bekleyip bütçe yükseltip oyle hareket etmek ya da ikinci elde temiz bir ürün bulmak çok daha iyi olur.