Öneriniz var mı en ucuz ve kaliteliHocam 600W yeterli olur.
550-600W yetecektir. FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçeİyi sosyaller, aşağıdaki sistem için kaç watt bir PSU yeterli olur?
Sistemde render ve çizim yapılacak, oyun oynanmayacak.
Ryzen 7 5800X.
16x2 32 GB RAM.
B550 anakart.
GTX 1070 8 GB.
Öneriniz var mı en ucuz ve kaliteli
PYLON 650W 700 TLPYLON'un stogu yok. HV PRO iyidir de butceyi artirabiliyorsan cok daha iyi ve cok daha ust sinif bir Performance GD var. İyi bir 500W yeter bu arada.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Butceyi artiramiyorsan da mecburen HV PRO.
anladım hocam,@yncc
Mesajimin ilk cumlesinde PYLON'un stogunun olmadigini yazmistim, sanirim dalginlik anina denk gelmis. PYLON daha iyidir ama stogu uzun sure once bitti.
Hocam 80+ bu ürün bronze bile değil. Bence imkanınız var iken kalitelisini alın.anladım hocam,
FSP Hyper K 600W 80+ Güç Kaynağı - MoleculePC bu nasıldır sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.