Yeni bir klavye almak istiyorum şu an kullandığım klavye çok eskidi. Bütçem 800 veya 900 TL red Switch klavye almak istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
DK61E optik klavye bu arada hocam haberiniz olsun.Dierya DK61E bakabilirsin. Gateron Red Switch kullanan iyi bir fiyat performans klavyesi. %60 klavye ama.
Hocam nasıl bir klavye istiyorsunuz? %60 mı, TKL mi, %100 mü? Klavye rengi beyaz/siyah?Yeni bir klavye almak istiyorum şu an kullandığım klavye çok eskidi. Bütçem 800 veya 900 TL red Switch klavye almak istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
![]()
Lecoo Gk301 Kablolu Makro Tuşlu Blue Switch Rgb Aydınlatmalı Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri - Fiyatı, Yorumları
Lecoo Gk301 Kablolu Makro Tuşlu Blue Switch Rgb Aydınlatmalı Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Metalik Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yeni bir klavye almak istiyorum şu an kullandığım klavye çok eskidi. Bütçem 800 veya 900 TL red Switch klavye almak istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
%100 ve siyah hocamHocam nasıl bir klavye istiyorsunuz? %60 mı, TKL mi, %100 mü? Klavye rengi beyaz/siyah?
Switch sessiz(linear) mi olsun ses çıkartan(clicky) mi olsun hocam. Mesela sesli olanlardan en yaygın blue ve white switch var. Sessiz olanlardan red ve yellow switch var.%100 ve siyah hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.