19yavuzselim031 Centipat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #1 Arkadaşlar güzel bir kasa arıyorum. Işıklı hoşuma gidiyor. Bütçem 800 TL. Yardım ederseniz sevinirim. Önde 3, arkada 1 fan olursa çok iyi olur. PSU 600W olabilir. Veya uygun gelirse ayrı alırım. Bütçeyi geçmesin yeter. Şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
Arkadaşlar güzel bir kasa arıyorum. Işıklı hoşuma gidiyor. Bütçem 800 TL. Yardım ederseniz sevinirim. Önde 3, arkada 1 fan olursa çok iyi olur. PSU 600W olabilir. Veya uygun gelirse ayrı alırım. Bütçeyi geçmesin yeter. Şimdiden sağ olun.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 14 Mart 2020 #2 PSU dahil en iyi bu bütçede Corsair Spec Delta 550W 80+ modeli. 700TL civarında rahatlıkla bulunuyor. Ayrı olarak bu PSU ile şu kasalar olabilir; FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP Hydro HD600 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi... www.teknobiyotik.com Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği, www.qp.com.tr
PSU dahil en iyi bu bütçede Corsair Spec Delta 550W 80+ modeli. 700TL civarında rahatlıkla bulunuyor. Ayrı olarak bu PSU ile şu kasalar olabilir; FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP Hydro HD600 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi... www.teknobiyotik.com Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği, www.qp.com.tr