800TL Blue Switch klavye tavsiyesi

TheEmos

Picopat
Daha fazla  
Şöyle ortalama 500 - 600 lira civarında hadi zorlasak Max 800 olsun blue Switch yanda num tuşları dahil ışıklı F/P klavye lazım bileniniz var mı?
Resimideki markaya aldanmayın tarz stil olarak örnek olsun diye yükledim. Bir de QWERTY lazım.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle ortalama 500 - 600 lira civarında hadi zorlasak Max 800 olsun blue Switch yanda num tuşları dahil ışıklı F/P klavye lazım bileniniz var mı?
Resimideki markaya aldanmayın tarz stil olarak örnek olsun diye yükledim. Bir de QWERTY lazım.

Eki Görüntüle 2084065
Bu fiyata istediğiniz özellikli kaliteli denilebilecek bir klavye yok.

Doğru olabilir. Birisi 1 yılda bozuluyor. Birisi RGB değil Rainbow çıkıyor. Birisi çift basıyor.
Aynen öyle ucuz mekanik klavyelerden uzak durun ben 1400 lira verip rezil oldum allahtan iade edip 2400 e asus rog aldım.Membran klavyeler bile 1-2k arasında.Para biriktirip 2-4k bütçe arasındaki marka mekanik klavyelere çıkamıyorsanız paranızı sırf marka diye membran klavyeye vermenizde sırf mekanik diye elinizde kalıcak bir klavyeye vermek de yanlış olur bence.6 yıl önce 50 liraya aldığım piranha membran klavye şuan hala sorunsuz çalışıyor sadece üzerindeki keycapsler silindiği için klavye değiştirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı