800TL fare önerisi

Yer
Aydın
2015 yılından beri sadece Razer DeathAdder'ın modellerini kullanıyorum. İlk defa DeathAdder harici bir mouse alacağım. Maksimum 800TL olacak şekilde mouse bakıyorum. Kargo vergi dahil yurt dışı bir ürün de önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamın attığı mouselar güzel ama gm80 nin ilk linteki düz modeli. Arada çok fiyat farkı olmadığı için diğer linklerden plus olan modeli alın.

Hocamın attığı mouselar güzel ama gm80 nin ilk linteki düz modeli. Arada çok fiyat farkı olmadığı için diğer linklerden plus olan modeli alın.

Aigo'yu rahat kullanamam gibi, şekli pek bana hitap etmedi.
Bu nasıldır?

Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & Değiştirilebilir Kapaklı RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği)

Aigo'yu rahat kullanamam gibi, şekli pek bana hitap etmedi.
Bu nasıldır?

Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & Değiştirilebilir Kapaklı RGB Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği)
Bütçesinin ürünü diyelim. Forumda kullananlar vardı, henüz bir sorun yaşadıklarını görmedim ama uzun vadede switchleri ve encoderi ne kadar dayanır bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı