FiratD127 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi. 50 TL daha çıkabilirim. Mümkün olduğunca kablolu veya Wireless olarak kullanabileceğim modeller önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
Sorum başlıktaki gibi. 50 TL daha çıkabilirim. Mümkün olduğunca kablolu veya Wireless olarak kullanabileceğim modeller önerirseniz sevinirim.
Hamza133 Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 10numara Ps4 Dualshock 4 V2 Oyun Kolu Ps4 Pc Ve Telefon Uyumlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları 10numara Ps4 Dualshock 4 V2 Oyun Kolu Ps4 Pc Ve Telefon Uyumlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum memnunum Daha ucuz satıcı vardı ama bulamadım, üstelik şarj kablosunu yanında veriyordu.
10numara Ps4 Dualshock 4 V2 Oyun Kolu Ps4 Pc Ve Telefon Uyumlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları 10numara Ps4 Dualshock 4 V2 Oyun Kolu Ps4 Pc Ve Telefon Uyumlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben bunu kullanıyorum memnunum Daha ucuz satıcı vardı ama bulamadım, üstelik şarj kablosunu yanında veriyordu.
FiratD127 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Orijinal olsa daha iyi olur sanki.Benim aldığım birkaç kol öyle bozuldu da.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Bütçeyi 1300TL'ye çıkartırsanız AKNES 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10, 11, buhar güverte ahududu Pi Android aksesuar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com yada Etiketler T4 Nova Lite anahtarı denetleyicisi Hall etkisi Gamepad için Nintendo anahtarı iPhone Android cep telefonu PC Gamer - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com öneririm. Bu fiyatlara çıkamazsanız 2.el bakmanızı tavsiye ederim. Hamza133 dedi: URL unfurl="true"]https://www.trendyol.com/10numara/ps4-dualshock-4-v2-oyun-kolu-ps4-pc-ve-telefon-uyumlu-gamepad-p-300341290?boutiqueId=61&merchantId=108498[/URL] Ben bunu kullanıyorum memnunum Daha ucuz satıcı vardı ama bulamadım, üstelik şarj kablosunu yanında veriyordu. Genişletmek için tıkla... Çakma kol tavsiye etmem.
Bütçeyi 1300TL'ye çıkartırsanız AKNES 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi Gamepad Joystick PC için Windows 10, 11, buhar güverte ahududu Pi Android aksesuar - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com yada Etiketler T4 Nova Lite anahtarı denetleyicisi Hall etkisi Gamepad için Nintendo anahtarı iPhone Android cep telefonu PC Gamer - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com öneririm. Bu fiyatlara çıkamazsanız 2.el bakmanızı tavsiye ederim. Hamza133 dedi: URL unfurl="true"]https://www.trendyol.com/10numara/ps4-dualshock-4-v2-oyun-kolu-ps4-pc-ve-telefon-uyumlu-gamepad-p-300341290?boutiqueId=61&merchantId=108498[/URL] Ben bunu kullanıyorum memnunum Daha ucuz satıcı vardı ama bulamadım, üstelik şarj kablosunu yanında veriyordu. Genişletmek için tıkla... Çakma kol tavsiye etmem.