Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 5 Mayıs 2024 #1 Bütçem bu kadar falan %65 ve üstü olursa iyi olur.
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #2 Amazon.com.tr Prime ile alabilirsiniz.
drkruph Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 5 Mayıs 2024 #3 Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 5 Mayıs 2024 #4 drkruph dedi: Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... k0vaaaks dedi: Amazon.com.tr Prime ile alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki.
drkruph dedi: Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... k0vaaaks dedi: Amazon.com.tr Prime ile alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #5 AK873 al 1100 civarına geliyor ben de ak873 aldım.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mayıs 2024 #6 Cemo0 dedi: Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki. Genişletmek için tıkla... Okunuyor aydınlatması var. Tuşlara bakarak mı yazıyorsunuz hocam?
Cemo0 dedi: Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki. Genişletmek için tıkla... Okunuyor aydınlatması var. Tuşlara bakarak mı yazıyorsunuz hocam?
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #7 Cemo0 dedi: Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki. Genişletmek için tıkla... Dostum öneri istedin, insanlar öneri sunduklarında bir zahmet internette modeli arat. Işıklandırma mevcut klavyede.
Cemo0 dedi: Başka var mı hocam bunun tuşlar gece okunmaz ki. Genişletmek için tıkla... Dostum öneri istedin, insanlar öneri sunduklarında bir zahmet internette modeli arat. Işıklandırma mevcut klavyede.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 5 Mayıs 2024 #8 k0vaaaks dedi: Dostum öneri istedin, insanlar öneri sunduklarında bir zahmet internette modeli arat. Işıklandırma mevcut klavyede. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama.
k0vaaaks dedi: Dostum öneri istedin, insanlar öneri sunduklarında bir zahmet internette modeli arat. Işıklandırma mevcut klavyede. Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mayıs 2024 #9 Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Monitörün ışığıyla aydınlanıyor zaten hocam. Monitör kapalı mı kullanıyorsunuz?
Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Monitörün ışığıyla aydınlanıyor zaten hocam. Monitör kapalı mı kullanıyorsunuz?
k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #10 Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Dierya DK61 modeli var bu bütçede başka bildiğim, ancak AJAZZ kadar önerilen bir klavye değil.
Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Dierya DK61 modeli var bu bütçede başka bildiğim, ancak AJAZZ kadar önerilen bir klavye değil.