5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mayıs 2024 #21 Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Ayni klavyeyi kullanıyorum. Gece böyle gözüktüğü falan yok. Monitörün ışığı ile beraber tuşları rahat bir şekilde görebiliyorsunuz.
Cemo0 dedi: Bu klavyeyi zaten biliyorum hocam gece karanlıkta böyle gözükücek ama. Eki Görüntüle 2187398 Genişletmek için tıkla... Ayni klavyeyi kullanıyorum. Gece böyle gözüktüğü falan yok. Monitörün ışığı ile beraber tuşları rahat bir şekilde görebiliyorsunuz.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 5 Mayıs 2024 #22 drkruph dedi: Alınmaz daha iyi seçenekler var. E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com DK61SE'den bahsediyorsanız switchleri kalitesiz diye biliyorum alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Eyosoo güzelmişde hocam F tuşlarını ve ok tuşları nasıl kullanılıyor ben fazla kullanıyorum bu tuşları.
drkruph dedi: Alınmaz daha iyi seçenekler var. E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ajazz Ak680 Mechanische Toetsenbord Gaming Bedrade Compacte Laptop Thee Of Rode As 68 Toetsen - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com DK61SE'den bahsediyorsanız switchleri kalitesiz diye biliyorum alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Eyosoo güzelmişde hocam F tuşlarını ve ok tuşları nasıl kullanılıyor ben fazla kullanıyorum bu tuşları.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mayıs 2024 #23 Cemo0 dedi: Eyosoo güzelmişde hocam F tuşlarını ve ok tuşları nasıl kullanılıyor ben fazla kullanıyorum bu tuşları. Genişletmek için tıkla... Function + sayı ile F'leri kullanıyorsunuz diye biliyorum. Oklarda Fn + WASD olabilir.
Cemo0 dedi: Eyosoo güzelmişde hocam F tuşlarını ve ok tuşları nasıl kullanılıyor ben fazla kullanıyorum bu tuşları. Genişletmek için tıkla... Function + sayı ile F'leri kullanıyorsunuz diye biliyorum. Oklarda Fn + WASD olabilir.
Cemo0 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 91 5 Mayıs 2024 #24 119.8RON 68% OFF|E YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi| | - AliExpress nasıldır sari sitede de buldum daha uyguna
119.8RON 68% OFF|E YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi| | - AliExpress nasıldır sari sitede de buldum daha uyguna
drkruph Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 5 Mayıs 2024 #25 Cemo0 dedi: 119.8RON 68% OFF|E YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi| | - AliExpress Nasıldır sari sitede de buldum daha uyguna. Genişletmek için tıkla... Z11'in aynısı sadece RGB ve 7 tane fazladan tuşu var.
Cemo0 dedi: 119.8RON 68% OFF|E YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi| | - AliExpress Nasıldır sari sitede de buldum daha uyguna. Genişletmek için tıkla... Z11'in aynısı sadece RGB ve 7 tane fazladan tuşu var.