800TL klavye ve mouse önerisi

yungcarti

Hectopat
Arkadaşlar selam, 800 TL param var ve klavye mouse almak istiyorum. Switch markası olarak Cherry MX Red Switch almayı düşünüyorum. Mouse olarak aklımda bir model yok. Eğer param Cherry Switch'lere ve mousea yetmezse mouseu erteleyebilirim, şimdiden teşekkürler. Önerilerinizi bekliyorum.

Yazdığınız paraya sadece Cherry MX klavye alabilirsiniz sizinde düşündüğünüz gibi, önerim şu olur;
Bu bütçenizi aşıyor ama önerim ilk olarak budur.
Bu da var ama Red Switch değil.
Bu ise Cherry MX değil ama onun kadar iyidir.
Bu klavyeyi ilk defa gördüm iyi mi kötümü bilmiyorum.
Mouse olarak ise;
.

Bana en yakın gelen K70, peki Cherry MX Speed Switch'leri hakkında bilgin var mı?

Bana en yakın gelen K70, peki Cherry MX Speed Switch'leri hakkında bilgin var mı?

Red switche çok benzer, biraz daha sessiz ve daha hassas. Red switch daha standart benim fikrimce. Speed ilk defa kullanacak birisi için biraz alışma süreci gerektirebilir. Kalite olarak aynı tabi ki. K70 çok güzel klavyedir bu arada, memnun kalmayacağınızı sanmam.

K68 alayım diyorum fakat K70 ile fiyatı aynı çok saçma K68 alırsam kazıklanmış gibi hissederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…