![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O markanın farklı bir modelini kullanıyorum. Fiyatına göre gayet yeterli. Sesleri çok rahat veriyor ve mikrofon kaliteside gerçekten başarılı. Model: GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeHiç kullandınız mı veyahut incelemesi var mı forumda?
H2002D aldım. Bozuldu ( mikrofonu çalışmıyor)
3 ay temiz kullandım.Bilgisayara takıyom mikrofon bazen çalışıyor.Bilgisiyar kapat aç yapıyorum çalışmıyor.Kafası esince çalışıyorNe kadar süre sonra sorun yaşadınız?
Kabloları sökülebiliyor uzun kullanım amacıyla iyi bir artı.
GTX 4371 olan modeli kullanmıştım fiyat bandında gayet iyi bir kulaklıkdı mikrofon, ses ve konfor olarak.
Kabloların sökülebiliyor olması nasıl uzun ömrülülük acısından artı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.