Merhaba iyi sosyaller. 760-800TL bandinda özellikle mikrofonu iyi, kafaya iyi oturan oyuncu kulakligi ariyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Bu iki kulakligin arasinda çok fark var mı?Bide az daha ucuz önerileriniz var mı?![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu iki kulakligin arasinda bir fark var mı? Bir de az daha ucuz önerileriniz var mı?
Merhaba iyi sosyaller. 760-800TL bandinda özellikle mikrofonu iyi, kafaya iyi oturan oyuncu kulakligi ariyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Evet zaten kulaklıkları hepsiburadadan alacağım.H2002p daha iyi H2002D için bilgisayarının ses kartının iyi olması lazım.
Bu arada 3 ürün içinde geçerli hangisini alacaksanız Hepsiburada'da yeni hesap açıp SELAM100 kodunu dener misiniz 100 TL indirim olması lazım![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam size şimdi şöyle söyleyeyim bu konuda fiyat performans kulaklıklar gayet iyi performans gösteriyor fakat, markadan markaya malzeme kalitesi çok değişiyor. Yani yine de en yüksek performansı istiyorum diyorsanız Gamenote ürünlerine bakabilirsiniz fakat diyorsunuz ki ömrü uzun olsun JBL Quantum 100 önerebilirim. Markadan markaya malzeme kalitesi, malzeme kalitesinden kullanım ömrü değişiyor.
XPG Precog S nasıldır üzer mi?Evet zaten kulaklıkları hepsiburadadan alacağım.
JBL bir tik bütcemi aşıyor sizin baska öneriniz var mı?
Evet zaten kulaklıkları Hepsiburada'dan alacağım.
JBL bir tik bütcemi aşıyor sizin baska öneriniz var mı?
aynısı bende var şuan kullanıyorum kulaklarımın kenarlarını ağrıtıyor çok baskılı gerçekten iade almak istedim kulağımı ağrıtıyor 1-2 saat takınca aralıksız değil tabi ara ara 1-2 saat ağrıyor kızarıyorEşek dolardan hızlı artıyor.
![]()
Gamepower Jin Kablolu Kulaklık
Gamepower Jin Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sizin bütçenizin altında fakat oldukça tercih edilen bir ürün. F/P konusunda gayet iyi. Bu fiyatlarda F/P alın zaten bence hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.