800TL kulaklık önerisi

MrEpoch

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. 760-800TL bandinda özellikle mikrofonu iyi, kafaya iyi oturan oyuncu kulakligi ariyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller. 760-800TL bandinda özellikle mikrofonu iyi, kafaya iyi oturan oyuncu kulakligi ariyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bu iki kulakligin arasinda çok fark var mı?Bide az daha ucuz önerileriniz var mı?

Bu iki kulakligin arasinda bir fark var mı? Bir de az daha ucuz önerileriniz var mı?

H2002p daha iyi H2002D için bilgisayarının ses kartının iyi olması lazım.
Bu arada 3 ürün içinde geçerli hangisini alacaksanız Hepsiburada'da yeni hesap açıp SELAM100 kodunu dener misiniz 100 TL indirim olması lazım

Hocam size şimdi şöyle söyleyeyim bu konuda fiyat performans kulaklıklar gayet iyi performans gösteriyor fakat, markadan markaya malzeme kalitesi çok değişiyor. Yani yine de en yüksek performansı istiyorum diyorsanız Gamenote ürünlerine bakabilirsiniz fakat diyorsunuz ki ömrü uzun olsun JBL Quantum 100 önerebilirim. Markadan markaya malzeme kalitesi, malzeme kalitesinden kullanım ömrü değişiyor.

H2002p daha iyi H2002D için bilgisayarının ses kartının iyi olması lazım.
Bu arada 3 ürün içinde geçerli hangisini alacaksanız Hepsiburada'da yeni hesap açıp SELAM100 kodunu dener misiniz 100 TL indirim olması lazım
Evet zaten kulaklıkları hepsiburadadan alacağım.

Hocam size şimdi şöyle söyleyeyim bu konuda fiyat performans kulaklıklar gayet iyi performans gösteriyor fakat, markadan markaya malzeme kalitesi çok değişiyor. Yani yine de en yüksek performansı istiyorum diyorsanız Gamenote ürünlerine bakabilirsiniz fakat diyorsunuz ki ömrü uzun olsun JBL Quantum 100 önerebilirim. Markadan markaya malzeme kalitesi, malzeme kalitesinden kullanım ömrü değişiyor.

JBL bir tik bütcemi aşıyor sizin baska öneriniz var mı?

Evet zaten kulaklıkları hepsiburadadan alacağım.

XPG Precog S nasıldır üzer mi?

Evet zaten kulaklıkları Hepsiburada'dan alacağım.

Eşek dolardan hızlı artıyor.

Bu sizin bütçenizin altında fakat oldukça tercih edilen bir ürün. F/P konusunda gayet iyi. Bu fiyatlarda F/P alın zaten bence hocam.

1000TL'te çıkarabilirsen Logitech G332 al bence mikrofonu gayet iyi kulakları acıtmıyor ama ilk taktığında biraz rahatsız ediyor 5 dakikaya alışılıyor bence alabilirsin. İstediğin zaman mikrofonu üste çekip mikrofonu kapatabiliyorsun.

Eşek dolardan hızlı artıyor.

Bu sizin bütçenizin altında fakat oldukça tercih edilen bir ürün. F/P konusunda gayet iyi. Bu fiyatlarda F/P alın zaten bence hocam.
aynısı bende var şuan kullanıyorum kulaklarımın kenarlarını ağrıtıyor çok baskılı gerçekten iade almak istedim kulağımı ağrıtıyor 1-2 saat takınca aralıksız değil tabi ara ara 1-2 saat ağrıyor kızarıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı