Numerik, Işıklı, red Switch'li bir klavyeye ihtiyacım var. Eskiden Gamepower gibi markaların ucuz klavyeleri vardı onları bulamadım. Şu an kullandığım klavye Performax'ın red Switch'li bir klavyesi ve çok memnunum ama aynısını bulamadım.
Fare olarak Sharkoon sgm2'ye karar verdim. Ama daha mantıklı bir öneriniz varsa açığım.
www.akakce.com
Şöyle bir mekanik klavye var. 374 TL'ye sizce alınır mı?
www.n11.com
Edit: Klavyenin siparişini geçtim o fiyata gerçekten o tarz bir klavye yok. Sanırım şu klavyenin blue switch olanı Performax Xargon Gaming Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fare olarak Sharkoon sgm2'ye karar verdim. Ama daha mantıklı bir öneriniz varsa açığım.
Sharkoon SGM2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SGM2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SGM2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 171,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şöyle bir mekanik klavye var. 374 TL'ye sizce alınır mı?
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Edit: Klavyenin siparişini geçtim o fiyata gerçekten o tarz bir klavye yok. Sanırım şu klavyenin blue switch olanı Performax Xargon Gaming Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi Kırmızı Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Son düzenleme: