Bu bütçede en iyi fare Rampage Fury Z'dir. Ürünün orijinali Pwnage Symm Wireless'tır, Amerika'da Xenics Titan Gx Air diye geçiyor. İroncat Symm yazarak da ürüne ulaşabilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve öneriyorum.
Herkese merhabalar, bugün sizlere 4 Ağustos´tan beri kullandığım FuryLevel'in çıkardığı Fury Z´nin incelemesini yapacağım. İlk incelemem, eksiklerim olabilir kusura bakamayın şimdiden. Sorularınızı aşağıya yazarsanız cevaplayabilirim. 2 seneye yakındır bu işlerdeyim, iyi bir tecrübem ve...
Bu bütçede en iyi fare Rampage Fury Z'dir. Ürünün orijinali pwnage symm Wireless'tır, Amerika'da xenics titan gx Air diye geçiyor. İroncat symm yazarak da ürüne ulaşabilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve öneriyorum.
Herkese merhabalar, bugün sizlere 4 Ağustos´tan beri kullandığım FuryLevel'in çıkardığı Fury Z´nin incelemesini yapacağım. İlk incelemem, eksiklerim olabilir kusura bakamayın şimdiden. Sorularınızı aşağıya yazarsanız cevaplayabilirim. 2 seneye yakındır bu işlerdeyim, iyi bir tecrübem ve...