Evet başlıkta gördüğünüz gibi bu fiyat bandında mouse arıyorum delikli olmasını ve bilinmedik marka olmasını tercih etmem.
Benim bulduğum bir tane var.
Rival 3
Normalde hiç şüphe etmeden SteelSeries Prime alacaktım, 1 aya kadar 800 TL idi şimdi 1400 1700 bandına çıkmış önerilerinizi bekliyorum.
ASUS TUF GAMING M3 GEN II AURA SYNC RGB 8000 DPI SENSOR 60 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Çok fazla mouse bilmiyorum bu olabilir kötü yanını bilen varsa bana söyleyebilir.
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!